Γνωρίζετε καλά το EURO 1988; Απόδειξη!

Γνωρίζετε καλά το EURO 1988; Απόδειξη!
Το Euro αρχίζει και τα κουίζ της διοργάνωσης κάνουν... πρεμιέρα με αυτό του 1988, τότε που οι Οράνιε προκαλούσαν τρόμο!

Ωρα για EURO, ώρα για Quiz! Τα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος αρχίζουν σε λιγότερο από μια εβδομάδα και το Gazzetta σας βάζει στο κλίμα με κουίζ... παγίδα! Δεκάδες πρωταγωνιστές, ματς που έγραψαν ιστορία, στιγμές που δε θα ξεχαστούν ποτέ μπαίνουν σε δέκα ερωτήσεις. Αρχή με το Euro του 1988, τότε που η Ευρώπη είχε υποκλιθεί στο τεράστιο ταλέντο της ομάδας του Μίχελς.

Loading...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Πολύδωρος Παπαδόπουλος
Πολύδωρος Παπαδόπουλος

Tα χρόνια που πέρασαν λένε πως δεν γυρίζουν πίσω, έλα όμως που γυρίζουν, αρκεί να υπάρχει η ιδανική παρέα. Σε αυτή εδώ το «μαγαζί» έχουμε ήδη ζήσει 15 τελικούς τελικούς Champions League, τέσσερα Μουντιάλ, τρία Euro, μα καθημερινά ανασύρουμε αναμνήσεις που μένουν καλά χωμένες στη σωστή θέση του μυαλού μας, αυτή που λατρεύει το ποδόσφαιρο, παθιάζεται μαζί του. Από το 2008 κι έπειτα λατρεύουμε να γράφουμε για μπάλα εκτός συνόρων, από την Ιταλία και την Αγγλία μέχρι τη Ζάμπια και την Αργεντινή. Και κάθε φορά, λοιπόν, που νιώθουμε νοσταλγία για τα περασμένα, κλικάρουμε Gazzetta.gr για να ταξιδέψουμε σε ένα μεγάλο ποδοσφαιρικό ραντεβού...