Η απουσία... VIP γεμίζει το Γουέμπλεϊ!

Η απουσία... VIP γεμίζει το Γουέμπλεϊ!
Μεγάλο ποσοστό πακέτων VIP για τα ματς του Γουέμπλεϊ, παραμένουν αδιάθετα και η UEFA τα δίνει σε πιστούς οπαδούς των ομάδων!

Τα περισσότερα πακέτα VIP για αγώνες Euro 2020 στο Wembley παραμένουν αδιάθετα 10 ημέρες πριν από την έναρξη του τουρνουά, με την UEFA να σκέφτεται σοβαρά να διατεθούν άμεσα στους οπαδούς. Εκτός από τα εισιτήρια για το ματς της Αγγλίας με τη Σκωτία που έχουν ήδη «φύγει», για τα υπόλοιπα παιχνίδια του Wembley, η ζήτηση στα VIP πακέτα δεν είναι μεγάλη. Αλλωστε, αυτά ξεκινούν από 1500 ευρώ και ξεπερνούν τις 10.000 ευρώ!


Η έλλειψη ενδιαφέροντος για εισιτήρια VIP θα μπορούσε να εξηγηθεί από διάφορους παράγοντες, όπως περιορισμούς στα διεθνή ταξίδια και έλλειψη εταιρικής ψυχαγωγίας κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Η UEFA δεν θα επιβεβαιώσει τον αριθμό των διαθέσιμων εισιτηρίων, αλλά σύμφωνα με τον Guardian «θα μπορούσαν όλα αυτά να κυκλοφορήσουν για τους φιλάθλους».

Αφού λάνσαρε έναν καινοτόμο υπερπλήρη οδηγό για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, το Gazzetta ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για ένα NBA Tour χωρίς προηγούμενο. Ο Αντώνης Καλκαβούρας θα βρεθεί σε έξι διαφορετικές πολιτείες των Η.Π.Α. ακολουθώντας τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μείνετε συντονισμένοι, το περιεχόμενο θα είναι εντυπωσιακό!

 

EURO NEWS FEED