Euro: Με Πάντεφ η Βόρεια Μακεδονία στο τουρνουά

Euro: Με Πάντεφ η Βόρεια Μακεδονία στο τουρνουά

Euro: Με Πάντεφ η Βόρεια Μακεδονία στο τουρνουά

bet365

Με τον 38χρονο αρχηγό της, Γκόραν Πάντεφ, τους Ελμάς, Αλιόσκι, Μπάρντι, αλλά και τρεις παίκτες που αγωνίζονται στην Κύπρο η αποστολή της Βόρειας Μακεδονίας για την τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Η Βόρεια Μακεδονία ετοιμάζεται για την τελική φάση του Euro καθώς βρίσκεται στον τρίτο όμιλο μαζί με τις Ολλανδία, Ουκρανία και Αυστρία. Η ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής ομάδας της γειτονικής χώρας, Ίγκορ Ανγκελόφσκι, ανακοίνωσε την 26μελή αποστολή με τον 38χρονο αρχηγό ρέκορντμαν συμμετοχών και γκολ, Γκόραν Πάντεφ, να ηγείται αυτής.

Ο φορ της Τζένοα, άλλωστε, στη συνέντευξη που παραχώρησε στο gazzetta.gr είχε τονίσει ότι μετά το τουρνουά πιθανότατα θα κρεμάσει τα παπούτσια του. Από τη λίστα ξεχωρίζουν τα ονόματα του Έζγκιαν Αλιόσκι της Λιντς, του Ένις Μπάρντι της Λεβάντε και του Έλιφ Ελμάς της Νάπολι. Βρίσκονται επίσης και τρεις που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα Κύπρου: Ο Ντάμιαν Σισκόφσκι της Δόξας, οι Στέφαν Σπιρόφσκι και Ίβαν Τριτσκόφσκι της ΑΕΚ Λάρνακας.

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Στόλε Ντιμιτριέφσκι (Ράγιο), Ντάμιαν Σισκόφσκι (Δόξα), Ρίστε Γιάνκοφ (Ραποντνίτσκι)

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Στέφαν Ριστόφσκι (Ντίναμο Ζάγκρεμπ), Βίσαρ Μούσλιου (Φερεντσβάρος), Έγκζον Μπεγτούλαϊ (Σκεντίγια), Κίρε Ριστέφσκι (Ούιπεστ), Γκόικο Ζάικοφ (Σαρλερουά), Ντάρλκο Βελκόφσκι (Ριέκα), Έζγκιαν Αλιόσκι (Λιντς),

ΜΕΣΟΙ: Άριαν Αντέμι (Ντίναμο Ζάγκρεμπ), Ένις Μπάρντι (Λεβάντε), Στέφαν Σπιρόφσκι (ΑΕΚ Λάρνακας), Μπόμπαν Νικόλοφ (Λέτσε), Τίομιρε Κονσταντίνοφ (Ρουζομπέροκ), Φέρχαν Χάσανι (Παρτιζάνι Τιράνων), Έλιφ Ελμάς (Νάπολι), Ντάνιελ Αβραμόσκι (Καϊσερίσπορ), Ντάρκο Τσούρλινοφ (Στουτγκάρδη), Μάριαν Ραντέσκι (Ακαδημία Πάντεφ)

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Γκόραν Πάντεφ (Τζένοα), Αλεκσάνταρ Τράικοφσκι (Μαγιόρκα), Ίβαν Τριτσκόφσκι (ΑΕΚ Λάρνακας), Βλάτκο Στογιανόφσκι (Σαμπλί), Κρστε Βελικόφσκι (Σαράγεβο), Μίλαν Ριστόφσκι (Σπάρτακ Τρνάβα).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Πάντεφ στο gazzetta.gr: «Θα χάριζα όλα τα τρόπαια για να πάω στο Euro, με ήθελαν Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ»

 

Τελευταία Νέα