Μπενζεμά - Εθνική Γαλλίας: Επίσημη η επιστροφή στην αποστολή για το Euro (pic & vid)

Μπενζεμά - Εθνική Γαλλίας: Επίσημη η επιστροφή στην αποστολή για το Euro (pic & vid)

Gazzetta team
Μπενζεμά - Εθνική Γαλλίας: Επίσημη η επιστροφή στην αποστολή για το Euro (pic & vid)

bet365

Μετά από έξι χρόνια, ο Καρίμ Μπενζεμά επιστρέφει στην εθνική Γαλλίας πάνω στην... ώρα για το Euro 2020. Δείτε αναλυτικά τους 26 «εκλεκτούς» του Ντιντιέ Ντεσάν.

Το υπέδειξε μόνος του μέσω του λογαριασμού του στο twitter και πλέον, είναι επίσημο. Έξι ολόκληρα χρόνια μετά την τελευταία του συμμετοχή στην εθνική Γαλλίας, ο Καρίμ Μπενζεμά σφραγίζει τη μεγάλη επιστροφή του, μετά την κλήση που δέχθηκε από τον Ντιντιέ Ντεσάν για να ενισχύσει την προσπάθεια των Τρικολόρ στο επερχόμενο Euro.

Η… εξορία του για το περίφημο ροζ σκάνδαλο και τον εκβιασμό προς τον Ματιέ Βαλμπουενά είχε ως συνέπεια να μείνει στάσιμος στα 27 γκολ σε 81 συμμετοχές (10ος all-time σκόρερ) και να χάσει έτσι τη δυνατότητα να στεφθεί πρωταθλητής Κόσμου το 2018 στα γήπεδα της Ρωσίας.

Πλέον, αναμένεται να συνθέσει μια «τρομακτική» γραμμή κρούσης με Γκριεζμάν και Μπαπέ και γενικά η πιθανή αρχική 11άδα των «Bleus»… τρομάζει.

Μεγάλη έκπληξη στις επιλογές του Ντεσάν είναι ο αποκλεισμός του Τεό Ερναντέζ, ο οποίος φέτος είναι ίσως ο κορυφαίος παίκτης της Μίλαν, με τον αδερφό του, Λούκα Ερναντέζ και τον Λούκα Ντιν της Έβερτον να καλύπτουν τις θέσεις των αριστερών μπακ.

Αναλυτικά η 26μελής αποστολή:

Τερματοφύλακες: Ούγκο Γιορίς (Τότεναμ), Μάικ Μενιάν (Λιλ), Στιβ Μανταντά (Μαρσέιγ)

Αμυντικοί: Μπεντζαμέν Παβάρ (Μπάγερν), Λεό Ντιμπουά (Λυών), Ραφαέλ Βαράν (Ρεάλ Μαδρίτης), Κερτ Ζουμά (Τσέλσι), Ζιλ Κουντέ (Σεβίλλη), Πρεσνέλ Κιμπεμπέ (Παρί), Κλεμέν Λενγκλέ (Μπαρτσελόνα), Λούκας Ερναντέζ (Μπάγερν), Λούκας Ντιν (Έβερτον)

Μέσοι: Ενγκολό Καντέ (Τσέλσι), Κορεντέν Τολισό (Μπάγερν), Μούσα Σισοκό (Τότεναμ), Πολ Πογκμπά (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Αντριέν Ραμπιό (Γιουβέντους), Τόμας Λεμάρ (Ατλέτικο Μαδρίτης)

Επιθετικοί: Αντουάν Γκριεζμάν (Μπαρτσελόνα), Ουσμάν Ντεμπελέ (Μπαρτσελόνα), Κίνγκσλεϊ Κομάν (Μπάγερν), Κιλιάν Μπαπέ (Παρί), Μάρκους Τιράμ (Γκλάντμπαχ), Καρίμ Μπενζεμά (Ρεάλ Μαδρίτης), Ολιβιέ Ζιρού (Τσέλσι), Βισάμ Μπεν Γιεντέρ (Μονακό)

 

Τελευταία Νέα