Α΄ Εθνική Γυναικών: Αρχή με τριάρα για τον Άρη

Newsroom
Α΄ Εθνική Γυναικών: Αρχή με τριάρα για τον Άρη

bet365

Ιδανικό ξεκίνημα για τον Άρη στην Α' Εθνική Γυναικών, με τις «κίτρινες» να επικρατούν με 3-1 της Καστοριάς. Δύο στα δύο για τον ΠΑΟΚ στον 1ο όμιλο. Πρώτη νίκη για Λάρισα. Οι Άβαντες έκαναν το δύο στα δύο στον 2ο όμιλο, ενώ η Ολυμπιάδα Υμηττού έριξε και δεύτερη «εξάρα»!

Με την Ολυμπιάδα Υμηττού να κλέβει την παράσταση από τον 2ο όμιλο επικρατώντας και πάλι με 6-0, αυτή την φορά του Φαίδωνα Άργους και τον Άρη να ξεκινάει με άνετη νίκη το φετινό πρωτάθλημα στον 1ο, διεξήχθη η 2η αγωνιστική στην Α' Εθνική Γυναικών.

Όσον αφορά τον 1ο όμιλο ο ΠΑΟΚ έκανε το δύο στα δύο καθώς επικράτησε εκτός έδρας της Δόξας 2016 με 1-0, ενώ στα υπόλοιπα δύο παιχνίδια μιας και αναβλήθηκε το Τρίκαλα – Αγροτικός Αστέρας, ο Άρης στην δική του πρεμιέρα νίκησε με 3-1 την ΓΠΟ Καστοριάς και η ΑΕΛ 64 πέρασε από τα Γιάννενα επικρατώντας με 3-0 της ΓΠΟ Γιάννενα.

Στον 2ο η Ολυμπιάδα Υμηττού συνεχίζει να εντυπωσιάζει ρίχνοντας ακόμα μία «εξάρα». Αυτή την φορά το... θύμα της ήταν ο Φείδων Άργους, εκτός της ομάδας του Υμηττού, το δύο στα δύο έκαναν και οι Άβαντες Χαλκίδας επικρατώντας με 5-0 του Αστέρα Ρεθύμνου, ενώ στο τρίτο παιχνίδι που διεξήχθη για την 2η αγωνιστική (αναβλήθηκε το ΟΦΗ – Εργοτέλης), η ΑΕΚ Μεσολογγίου νίκησε με 3-0 την Αγία Παρασκευή.

 

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα