Αϊντχόφεν - Άλκμααρ 0-1: «Διπλό» με πρωταγωνιστή Παυλίδη και μείωσε τη διαφορά από την κορυφή στον βαθμό

Βασίλης Μπαλατσός
Αϊντχόφεν - Άλκμααρ 0-1: «Διπλό» με πρωταγωνιστή Παυλίδη και μείωσε τη διαφορά από την κορυφή στον βαθμό

bet365

Η Άλκμααρ πανηγύρισε σπουδαίο «διπλό» στο «Philips Stadion» με πρωταγωνιστή τον σκόρερ, Βαγγέλη Παυλίδη. Βασικός και αναντικατάστατος ο Παντελής Χατζηδιάκος. Στο -1 από την κορυφή η ομάδα των δυο Ελλήνων.

Σπουδαίο «διπλό» για την Άλκμααρ! Οι παίκτες του Πάσκαλ Γένσεν πανηγύρισαν μεγάλη νίκη στο «Philips Stadion» κόντρα στην πρωτοπόρο Αϊντχόφεν με σκόρερ τον Βαγγέλη Παυλίδη, ο οποίος αγωνίστηκε για 87 λεπτά και μείωσαν τη διαφορά τους από την κορυφή στον έναν βαθμό (29). Τριπλή ισοβαθμία με 30 βαθμούς για Φέγενορντ, PSV και Άγιαξ. Βασικός και αναντικατάστατος για τους φιλοξενούμενους ο Παντελής Χατζηδιάκος, ο οποίος αγωνίστηκε ως κεντρικός αμυντικός και όχι σε ρόλο δεξιού μπακ, όπως συνηθίζει στους Ολλανδούς.

Ο διεθνής Έλληνας σέντερ φορ πέτυχε το γκολ που έκρινε το ματς στο 18'. Οι γηπεδούχοι έχασαν τη μπάλα στη μεσαία γραμμή, ο Κάρλσον έβγαλε τετ α τετ τον 23χρονο επιθετικό, ο οποίος «τσίμπησε» την μπάλα και την έστειλε στα δίχτυα για το 0-1.

Οι παίκτες του Ρουντ Φαν Νιλστερόι πίεσαν αλλά δεν είχαν ουσία. Στο 45' ο Ρέιντερς σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι, στο 56' ο Γκάκπο έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα αλλά μετά από παρέμβαση του VAR to γκολ του ακυρώθηκε για οφσάιντ. Οι γηγπεδούχοι είχαν και δεύτερο δοκάρι στο 83' με τον Μαντουέκε και το 0-1 έμεινε μέχρι το σφύριγμα της λήξης.

Βαθμολογία:

erediivise

 

EREDIVISIE Τελευταία Νέα