Εκλογές ΕΠΟ: Ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνουν εκτός Αττικής!

Δημήτρης Τομαράς
Εκλογές ΕΠΟ: Ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνουν εκτός Αττικής!

bet365

Η Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα και στην παρούσα φάση δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι οι εκλογές της 23ης Νοεμβρίου θα διεξαχθούν στην Αθήνα!
Η Ειδική Εκλογική Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ όπως ανακοινώθηκε και αποφασίστηκε από την Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων θα γίνει την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου σε αίθουσα του ξενοδοχείου Astir Hotel στην Πάτρα λόγω των συνθηκών στην Αθήνα με την πανδημία του κορονοϊού. Η Γ.Σ. θα καταπιαστεί κυρίως με τη συγκρότηση της Επιτροπής Εφέσεων αλλά και με τα αναπληρωματικά μέλη που θα προκύψουν για την Πειθαρχική Επιτροπή της Ομοσπονδίας, που σε αντίθεση με την παροπλισμένη Εφέσεων, συνεχίζει να λειτουργεί.
Όσον αφορά τώρα στις εκλογές της 23ης Νοεμβρίου. Με δεδομένο πως η Αττική παραμένει στα... κόκκινα λόγω του κορονοϊού παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο οι αρχαιρεσίες να χρειαστεί να γίνουν εκτός της Αθήνας! Αυτό μπορεί να σημαίνει πως σε μία τέτοια περίπτωση να επιλεγεί μία μεγάλη επαρχιακή πόλη για τον λόγο αυτόν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα που παίζουν σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τελευταία Νέα