Απάντηση της ΕΠΟ σε Άρη: «Προσπάθεια κατασυκοφάντησης, κανένας δόλος ή αμέλεια στελεχών μας»

Απάντηση της ΕΠΟ σε Άρη: «Προσπάθεια κατασυκοφάντησης, κανένας δόλος ή αμέλεια στελεχών μας»

Gazzetta team
Απάντηση της ΕΠΟ σε Άρη: «Προσπάθεια κατασυκοφάντησης, κανένας δόλος ή αμέλεια στελεχών μας»

bet365

Η ΕΠΟ απάντησε στην ανακοίνωση του Άρη που έκανε λόγο για λανθασμένες ενέργειες της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας που συντέλεσαν στο ban του συλλόγου.

Ο Άρης με ανακοίνωσή του αναφέρθηκε με σκληρά λόγια στην ΕΠΟ σχετικά με το θέμα του ban τονίζοντας πως οι έρευνες της ΠΑΕ έδειξαν αστοχίες και λάθος χειρισμοί εκ μέρους της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, προσθέτοντας πως οι υπεύθυνοι θα λογοδοτήσουν!

Η ΕΠΟ απάντησε στους ισχυρισμούς του Άρη, ξεκαθαρίζοντας με ανακοίνωσή της πως δεν υπήρξε κανένας δόλος ή αμέλεια από στελέχη της στο θέμα που προέκυψε και πως το τελευταίο διάστημα γίνεται συστηματική προσπάθεια κατασυκοφάντησης από συγκεκριμένα κέντρα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει:

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η συστηματική προσπάθεια κατασυκοφάντησης της Ε.Π.Ο., που συντονισμένα και σε καθημερινή βάση επιχειρείται το τελευταίο διάστημα από συγκεκριμένα κέντρα του ελληνικού ποδοσφαίρου, δεν αποτελεί παρά… προφάσεις εν αμαρτίαις.

Η διοίκηση της Ε.Π.Ο. πολιτεύεται με βάση την τήρηση των κανονισμών του Παιχνιδιού και την προστασία των συμφερόντων των Ελληνικών Συλλόγων, έχοντας ως προτεραιότητα τη διαφάνεια και την ισονομία, κατόπιν τούτου δε, προφανώς και απορρίπτει κάθε ισχυρισμό περί «αστοχιών και λανθασμένων χειρισμών», καθώς επίσης και περί οποιασδήποτε «αμέλειας» ή «δόλου» διοικούντων και στελεχών της στη συνολική διαχείριση του θέματος που προέκυψε με την Π.Α.Ε. Άρης.

Τούτων δοθέντων, οι όποιες απειλές θα πρέπει να απευθύνονται σε όσους προκάλεσαν, με τους χειρισμούς τους, τη σημερινή κατάσταση στη λαοφιλή Π.Α.Ε. και όχι κατά εκείνων που προσπαθούν να συνεισφέρουν με ρεαλιστικές λύσεις».

 

Τελευταία Νέα