Η «φαμίλια» Τσάνη

Gazzetta team
Η «φαμίλια» Τσάνη

bet365

Τα δύο αδέρφια Νικήτας και Αλέξανδρος, παρότι 21 και 19 ετών αντίστοιχα, παίρνουν χρόνο συμμετοχής στα πρωταθλήματα των «μεγάλων»
Υπάρχουν ορισμένες περιπτώσεις που η... τρέλα για μπάλα περνά από γενιά σε γενιά. Οπως για παράδειγμα σε αυτή της φαμίλιας Τσάνη. Ο πατέρας στο παρελθόν αγωνίστηκε σε Πανιώνιο και Βέλγιο, σε χρόνια παλιά, που η μπάλα ήταν διαφορετική. Πλέον τη.. γραμμή συνεχίζουν οι υιοί του, Νικήτας και Αλέξανδρος ή Αλέξης.
Ο πρώτος, ο μεγάλος, γεννήθηκε τον Μάιο του 1999, ενώ ο δεύτερος τον Ιούνιο του 2001. Αμυντικός, μπακ-χαφ και μεσοεπιθετικός αντίστοιχα, αμφότεροι έχουν συνδεθεί με την Κέρκυρα. Η πρώτη τους ομάδα ήταν η Νέα Σελεύκεια Θεσπρωτίας, ενώ μαθητές βρέθηκαν πριν από χρόνια στην ομάδα του νησιού για δοκιμαστικά. Αμφότεροι άρεσαν και έμειναν στο ΕΑΚ, αλλά σε διαφορετικές βαθμίδες.
Παράλληλα όμως μεγάλωσαν απότομα, εκεί τελείωσαν το σχολείο και έμαθαν να ζουν... εργένικα από μικροί. Ο Νικήτας έφτασε φέτος στους «μεγάλους» και τον Δεκέμβριο ντεμπουτάρισε στην SL2, όπου και τελείωσε τη σεζόν με 8 συμμετοχές. Ο βενιαμίν πέρασε και από τα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ και από το 2018 άρχισε να παίζει, παρότι «σκάρτα» 18, σε επίπεδο «μεγάλων». Αρχικά στον Θεσπρωτό, ύστερα στον Παναρκαδικό και πλέον στον Μακεδονικό.
Οι δυο τους ζουν το όνειρό τους, έχουν και την «τρέλα» με το FIFPro, οπότε όλα γυρίζουν γύρω από μία μπάλα.
 

Τελευταία Νέα