Οι υπεύθυνοι Τύπου των ΠΑΕ στον τηλεμαραθώνιο ΠΣΑΠ – gazzetta.gr (vid)

Gazzetta team
Οι υπεύθυνοι Τύπου των ΠΑΕ στον τηλεμαραθώνιο ΠΣΑΠ – gazzetta.gr (vid)

bet365

Οι υπεύθυνοι επικοινωνίας των ομάδων της Superleague συμμετείχαν στον τηλεμαραθώνιο του ΠΣΑΠ και του gazzetta.gr και μίλησαν για την σπουδαία πρωτοβουλία των ποδοσφαιριστών, την οποία θα στηρίξουν σύσσωμοι οι σύλλογοι.

Την τιμητική τους φυσικά είχαν και οι ΠΑΕ των ομάδων της Superleague στον τηλεμαραθώνιο που οργάνωσε ο ΠΣΑΠ σε συνεργασία με το gazzetta.gr.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, μίλησαν κατά σειρά οι υπεύθυνοι επικοινωνίας των ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Παναθηναϊκού, Ατρομήτου, Παναιτωλικού και Αστέρα Τρίπολης και έδωσαν το δικό τους μήνυμα γύρω από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών στη «μάχη» κατά της πανδημίας.

Τον λόγο πήραν πρώτα οι Κυριάκος Κυριάκου (ΠΑΟΚ), Ανδρέας Δημάτος (ΑΕΚ) και Σταμάτης Γαρρής (ΠΑΟ), οι οποίοι εξέφρασαν τον θαυμασμό για την πρωτοβουλία των παικτών και το πώς έχουν εξελιχθεί στο πέρασμα του χρόνου, ενώ ακολούθως μίλησαν οι Κάτια Κοξένογλου (Ατρόμητος), Χρήστος Στούμπος (Παναιτωλικός) και Δημήτρης Μποροβήλος (Αστέρας Τρίπολης).

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κυριάκος Κυριάκου:

«Να επανερχόμαστε σε αυτή τη σκέψη όταν παίρνουμε το χρόνο από αυτούς που πρέπει να βγαίνουν μπροστά. Ντρέπομαι όταν χρειάζεται να πάρω τηλεοπτικό χρόνο για να μιλήσω για απόνερα του ποδοσφαίρου. Οι ποδοσφαιριστές όχι μόνο είναι κανονικοί άνθρωποι, έχουν και μία αγνότητα. Ειδικά όταν βλέπεις την εξέλιξη τους από μικρή ηλικία, ωριμάζουν με ιδιαίτερο τρόπο, συχνά και πιο νωρίς από την ηλικία τους. Έχουν ευαισθησίες, παίρνουν πολλές ευθύνες και βάρη. Τις περισσότερες φορές έχουν να σου πουν κάτι. Δηλώνω τη στήριξη του ΠΑΟΚ στην προσπάθεια αυτή, είναι αυτονόητο. Το ποδόσφαιρο δεν υπάρχει ως άθλημα αυτή την περίοδο, αλλά το νιώθεις παντού. Είναι ένα κύτταρο κοινωνικής προσφοράς, ο κόσμος προσπαθεί να βοηθήσει. Ο ΠΑΟΚ ψάχνει την τράπεζα αιμοδοσίας αυτή την περίοδο».

Διαβάστε όσα δήλωσε και ο Ανδρέας Δημάτος:

«Εμείς είμαστε μια παραφωνία κατά κάποιον τρόπο, ο λόγος των παικτών είχε τρομερή ροή. Ο σύγχρονος Έλληνας ποδοσφαιριστής μπορεί να μην τοποθετείται τόσο συχνά όπως προσωπικότητες στο παρελθόν, όμως δεν στερείται προσωπικότητας. Απεναντίας έχει πιο καθαρό και δυνατό λόγο και καμιά φορά φταίμε εμείς οι ίδιοι ή και εκείνοι που παραχωρούν το λόγο στα media. Ήταν μια αποθέωση η διαδικασία αυτή για τον Έλληνα αθλητή. Ένα μήνυμα πρέπει να στείλουμε όλοι. Καμιά ομάδα δεν έχει το περιθώριο να μην στηρίξει αυτή την πρωτοβουλία. Αξίζει να στηρίξουμε κάθε ανάλογη πρωτοβουλία».

Το μήνυμα του Σταμάτη Γαρρή:

«Οι ποδοσφαιριστές αποδεικνύουν ότι έχουν ποιότητα και κουλτούρα. Δεν έχουν μόνο την κασέτα που τους ακούμε να παίζουν μετά τα παιχνίδια. Φταίμε και εμείς για αυτό, οι δημοσιογράφοι, τα Γραφεία Τύπου που καμιά φορά προσπαθούμε να μειώσουμε τις αναταράξεις από πιο αυθόρμητες δηλώσεις. Οι παίκτες όμως έχουν άποψη, έχουν να πουν πράγματα, είναι ευαισθητοποιημένοι και το ζούμε όλοι. Η σημερινή γενιά μπορεί να το εκφράσει πιο εύκολα. Προσπαθούν να βοηθούν και αθόρυβα, χωρίς το brand-name του συλλόγου. Ο Παναθηναϊκός συνδράμει σε αυτήν προσπάθεια και είναι αυτονόητο. Για να έχουμε το ευ ζην και το ποδόσφαιρο, πρέπει να έχουμε πρώτα το ζην. Είναι κυριολεκτικά στο χέρι μας, με ένα απλό sms».

 

Τελευταία Νέα