Ο Αρδας Καστανέων… ανακοίνωσε τον Αθανασιάδη (pic)

Gazzetta team
Ο Αρδας Καστανέων… ανακοίνωσε τον Αθανασιάδη (pic)

bet365

Η τοπική ομάδα του Εβρου… γιόρτασε την Πρωταπριλιά με την προσθήκη του 32χρονου φορ

Πρωταπριλιά σήμερα και ο Αρδας Καστανέων το… γιόρτασε με «πρωταγωνιστή» τον Κλάους Αθανασιάδη. Οπως ανακοίνωσε η τοπική ομάδα του Εβρου που συμμετείχε σε πρωτάθλημα της εκεί ΕΠΣ, προχώρησε στην απόκτηση (!) του Κλάους Αθανασιάδη και η συμφωνία των δύο πλευρών θα ενεργοποιηθεί την επόμενη σεζόν. Μάλιστα έκανε λόγο για άγνωστο χορηγό, που μεσολάβησε ώστε να επιτευχθεί deal και φυσικά τα όσα θα διαβάσετε είναι στο πλαίσιο των όσων… λέγονται κάθε χρόνο τέτοια μέρα.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Μετά και τα τελευταία γεγονότα που έλαβαν χώρα στα σύνορα της πατρίδας μας, στα 200 μέτρα απ'το τελωνείο του χωριού μας, και προς ελάχιστη ένδειξη συμπαράστασης στην ταλαιπωρία των κατοίκων των Καστανεών, χορηγός που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του και ασχολείται με υπηρεσίες προγνωστικών αγώνων και λοιπών τυχερών παιγνίων θέλησε να κάνει ένα δώρο στην ομάδα μας, κι έτσι...:

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με τον καταξιωμένο, πρώην διεθνή επιθετικό, Στέφανο - Κλάους Αθανασιάδη!
Ο Κλάους, όπως είναι γνωστός στο ευρύ ποδοσφαιρικό κοινό, θα φορέσει τα πράσινα της ομάδας μας απο την ερχόμενη ποδοσφαιρική σεζόν.

Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε να είναι υγιής και να πετύχουμε μαζί τους στόχους που έχουμε θέσει...εν όψει και της επετείου του εορτασμού των 70 χρόνων ιστορίας της ομάδας μας!

 

Τελευταία Νέα