ΕΠΣ Έβρου: Αναστολή πρωταθλημάτων όλων των κατηγοριών λόγω κρουσμάτων βίας! (pic)

Δημήτρης Τομαράς
ΕΠΣ Έβρου: Αναστολή πρωταθλημάτων όλων των κατηγοριών λόγω κρουσμάτων βίας! (pic)

bet365

Το Δ.Σ. της ΕΠΣ Έβρου αποφάσισε την αναστολή των πρωταθλημάτων όλων των κατηγοριών της λόγω κρουσμάτων βίας, με μία ανακοίνωση που αν μη τι άλλο προβληματίζει.
Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά από την πλευρά της Θράκης Φερών - η οποία πάντως διαφωνεί με την σχετική απόφαση - και σε ανακοίνωσή της υπήρξαν σοβαρά κρούσματα βίας σε διαιτητές. Υπήρξαν και επεισόδια από τα οποία κινδύνεψαν και παίκτες - προπονητές αλλά και φίλαθλοι.
Η ανακοίνωση:
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Σ. Έβρου σε έκτακτη συνεδρίασή του, που πραγματοποιήθηκε στις 27/11/19, με θέμα τα τελευταία αδικαιολόγητα κρούσματα βίας που έλαβαν χώρα σε κάποια γήπεδα του ΄Εβρου, ΟΜΟΦΩΝΑ, αποφάσισε την ΑΝΑΣΤΟΛΗ των πρωταθλημάτων όλων των κατηγοριών διοργάνωσής της. Η Ε.Π.Σ. Έβρου έδωσε και δίνει τις δικές της μάχες από το δικό της μετερίζι για τη βελτίωση του τοπικού ποδοσφαίρου και δεν θα επιτρέψει να μετατραπούν τα γήπεδα σε αρένες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα