Αρχίζει η προετοιμασία της ελληνικής ομάδας για το Μουντιάλ μίνι ποδοσφαίρου

Αρχίζει η προετοιμασία της ελληνικής ομάδας για το Μουντιάλ μίνι ποδοσφαίρου

Gazzetta team
Αρχίζει η προετοιμασία της ελληνικής ομάδας για το Μουντιάλ μίνι ποδοσφαίρου

bet365

Το παγκόσμιο πρωτάθλημα μίνι ποδοσφαίρου SOCCA World Cup έρχεται στη χώρα μας και συγκεκριμένα στο Ρέθυμνο και η ελληνική ομάδα αρχίζει κι επίσημα πλέον την προετοιμασία της να για ριχθεί στη μάχη τον προσεχή Οκτώβριο.

Ο προπονητής της ομάδας, Αντρέας Ντρένοβα και ο βοηθός προπονητή, Γιώργος Μπαστάκης ξεκινούν το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας, το οποίο περιλαμβάνει και ένα μεγάλο φιλικό παιχνίδι - έκπληξη για να βγουν τα πρώτα αγωνιστικά συμπεράσματα.

Σε αυτήν την πρώτη κλήση, 21 άτομα (17 παίκτες + 4 τερματοφύλακες) ξεκινούν την προετοιμασία τους Α στάδιο, το οποίο θα διαρκέσει μέχρι την Πέμπτη, 7 Ιουλίου. Στη συνέχεια, η προετοιμασία περνάει στο Β στάδιο της, εκεί όπου θα επιλεγούν 13 άτομα (11 παίκτες + 2 τερματοφύλακες) για να αποτελέσουν τον κορμό της Ελληνικής ομάδας και θα ριχθούν στη μάχη στις 12 Οκτώβρη στο Ρέθυμνο.

Το κλίμα στις τάξεις της Ελληνικής ομάδας είναι εξαιρετικό και όλοι θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, προκειμένου να είναι αυτοί που θα φορέσουν τη γαλανόλευκη για να εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στα πέρατα της γης.

Ο πρώτος πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα, με μεμονωμένα και συνδυαστικά προϊόντα φυσικού αερίου και ηλεκτρικής ενέργειας, η ZeniΘ, στηρίζει το SOCCA WORLD CUP και βοηθά έμπρακτα τον ερχομό της μεγάλης αυτής διοργάνωσης στην Ελλάδα. Παρομοίως και η Terra Creta η οποία ιδρύθηκε το 2001 από Κρητικούς με βαθιά γνώση και μακρά εμπειρία στο χώρο του ελαιολάδου και η οποία παράγει εξαιρετικά προϊόντα της κρητικής γης.

Η προετοιμασία της Ελληνικής Ομάδας είναι ζωτικής σημασίας για να στελεχωθεί το ρόστερ της με τις καλύτερες δυνατές επιλογές, προκειμένου η Ελλάδα να διεκδικήσει τη διάκριση μεταξύ των 48 κορυφαίων ομάδων στον κόσμο.

Αξίζει να αναφερθεί πως η διοργάνωση έχει ήδη κλειδώσει τηλεοπτικά δικαιώματα σε 70 χώρες του κόσμου με τους τηλεοπτικούς σταθμούς να μην έχουν ακόμα ανακοινωθεί, αλλά με μεγάλα κανάλια να ακούγονται από διαρροές, όπως το ανοιχτό Sport1 της Γερμανίας, το Gol TV στην Ισπανία. Σε Ελλάδα και Κύπρο τα τηλεοπτικά δικαιώματα έχουν για 7η συνεχή χρονιά τα κανάλια Novasports.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα