Αγγλία: Για πρώτη φορά ηττήθηκε από ομάδα της Αφρικής

Αγγλία: Για πρώτη φορά ηττήθηκε από ομάδα της Αφρικής

Newsroom
tuchel

bet365

Με το... καλησπέρα στον πάγκο των «Τριών Λιονταριών», ο Γερμανός τεχνικός κατάφερε κάτι που δεν είχε συμβεί ποτέ ξανά στο παρελθόν.

Ένα... ιστορικό αρνητικό ρεκόρ κατάφερε να κάνει ο Τόμας Τούχελ, στο ξεκίνημά του στον πάγκο της Εθνικής Αγγλίας. Ο Γερμανός τεχνικός ναι μεν μετράει 3/3 στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, μετά και το 0-1 επί της Ανδόρας εκτός έδρας, ωστόσο στο 4ο του παιχνίδι στο «τιμόνι» των Άγγλων, κατάφερε κάτι πρωτοφανές.

Μπείτε στο κανάλι του Gazzetta στο Viber για να μην χάνετε το κορυφαίο περιεχόμενο.
gazzetta-viber

Τα «Τρία Λιοντάρια» ηττήθηκαν με 1-3 από τη Σενεγάλη στο πλαίσιο φιλικής αναμέτρησης που διεξήχθη στο «Σίτι Γκράουντ» (10/6), και δέχθηκαν δικαίως τις αποδοκιμασίες του κοινού που βρέθηκε στο γήπεδο για να παρακολουθήσει τη νέα έκδοση της Εθνικής.

Η ήττα αυτή ωστόσο, έστω και σε φιλικό επίπεδο αποτέλεσε την πρώτη ever των Άγγλων από χώρα της Αφρικής. Σε σύνολο 21 αγώνων (επίσημα και φιλικά), ποτέ άλλοτε δεν υπήρξε αρνητικό αποτέλεσμα, καθώς το ρεκόρ ήταν 15 νίκες και 6 ισοπαλίες.

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΔΙΕΘΝΗ ΦΙΛΙΚΑ Τελευταία Νέα