Ντε Λα Φουέντε για τα γιουχαρίσματα του Μπερναμπέου στον Μοράτα: «Με πονάει που στη χώρα μου γιουχάρουν τον αρχηγό μας, ντρέπομαι»

Newsroom
ΝΤΕ ΛΑ ΦΟΥΕΝΤΕ

bet365

Ο προπονητής της Ισπανίας, Ντε Λα Φουέντε, στάθηκε στο γεγονός ότι το ισπανικό κοινό στο Σαντιάγο Μπερναμπέου γιούχαρε τον αρχηγό της «ρόχα» και επιθετικό της Ατλέτικο, Αλβάρο Μοράτα, στη φιλική ισοπαλία κόντρα στη Βραζιλία (3-3).

Η Ισπανία βρέθηκε αγκαλιά με τη νίκη, ωστόσο η Βραζιλία αποδείχθηκε πολύ σκληρή για να πεθάνει και με buzzer beater πέναλτι του Πακετά, απέσπασε την ισοπαλία (3-3) στη φιλική ματσάρα της Μαδρίτης στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου».

Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, ο τεχνικός της Ισπανίας, Λουίς ντε λα Φουέντε, εμφανίστηκε ικανοποιημένος με την εικόνα που παρουσίασαν οι διεθνείς του, αλλά όχι από τον τρόπο που συμπεριφέρθηκε μερίδα του κόσμου στον αρχηγό της ομάδας, Αλβάρο Μοράτα.

«Τα λάθη συμβαίνουν επειδή δοκιμάζουμε πράγματα. Έχουμε ένα στυλ που μας κάνει πιο δυνατούς. Ήμασταν πολύ ανώτεροι σε όλους τους τομείς του γηπέδου και του παιχνιδιού. Είμαι χαρούμενος και ευχαριστημένος με την ανωτερότητα που δείξαμε απέναντι στη Βραζιλία», σχολίασε αρχικά.

Ενώ για τον Μοράτα και το γεγονός ότι μερίδα του κόσμου στο Σαντιάγο Μπερναμπέου τον γιούχαρε: «Πονάει η ψυχή μου που στη χώρα μου σφυρίζουν έναν παίκτη της εθνικής ομάδας. Νιώθω ντροπή! Το Μπερναμπέου ήταν καταπληκτικό, αλλά ως Ισπανός ντρέπομαι όταν γιουχάρεται ένας παίκτης από την Ισπανία. Αλλά η συντριπτική πλειοψηφία υποστηρίζει την Ισπανία. Δουλειά όλων είναι να εκπαιδεύονται για την υποστήριξη της Εθνικής ομάδας. Εδώ πρέπει να αφήσουμε στην άκρη τα χρώματα των συλλόγων, και αυτό είναι δουλειά για τον Τύπο. Ας δούμε αν μπορούμε όλοι να το λύσουμε αυτό».

 

ΔΙΕΘΝΗ ΦΙΛΙΚΑ Τελευταία Νέα