Πογιέτ: «Δύσκολες οι συνθήκες για να παίξουμε, τώρα ξέρουμε τι μπορεί να μας δώσει ο Κωνσταντέλιας» (vid)

Ο Πογιέτ

bet365

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής μας ομάδας, Γκουστάβο Πογιέτ, μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για τον φιλικό αγώνα της Ελλάδας με τη Νέα Ζηλανδία.

Ο Γκουστάβο Πογιέτ μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά το 2-0 με τη Νέα Ζηλανδία στη Ριζούπολη είπε για:

Το φιλικό: «Πολύ δύσκολο το παιχνίδι αυτό για να το παίξεις. Και ο αγωνιστικός χώρος και το άδειο γήπεδο. Πολύ δύσκολες οι συνθήκες. Και οι παίκτες είχαν στο πίσω μέρος του μυαλού τους τη Γαλλία. Κρατάμε τη νίκη, το κλίμα της ομάδας και την 50ή συμμετοχή του Τζαβέλλα. Δεν θα ήθελα να αναλύσω τέτοιο ματς. Έχω υπάρξει παίκτης και ξέρω πόσο δύσκολο είναι κάτι τέτοιο. Δεν ήταν το καλύτερό μας παιχνίδι».

Τον Κωσνταντέλια και τη συνεργασία με Τσιμίκα: «Ήταν πολύ σημαντικό για μένα. Τα παιχνίδια του Μαρτίου θα είναι χωρίς τον Τζαβέλλα. Τώρα ξέρουμε περισσότερα για το τι μπορεί να μας δώσει ο Κωνσταντέλιας. Ήταν κάτι πολύ σημαντικό».

Νωρίτερα στις δηλώσεις του στη «NOVA» είχε πει: «Ήθελα να επιστρέψουμε στην ταυτότητα μας σήμερα να είναι οι βασικοί παίκτες μαζί με τον Κωνσταντέλια που ήταν μία σωστή ευκαιρία για να πάρει συμμετοχή. Ήταν δύσκολες οι συνθήκες, άδειο γήπεδο αλλά κατάφερε να σκοράρει. Δεν γίνεται να βγάλεις συμπεράσματα από αυτό το ματς»

Για τη Γαλλία: «Να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι με τη Γαλλία, να δούμε ποιος θα είναι αντίπαλος μας τον Μάρτιο. Θα είναι δύσκολοι αυτοί οι τρεις μήνες αλλά θα προσπαθήσουμε».

Για τις αλλαγές: «Θέλουμε να παρατάξουμε την πιο δυνατή ομάδα, έχουμε μικροπροβλήματα και κινδυνεύουν με κίτρινες ενόψει Μαρτίου. Εφόσον μπορέσουμε να πάρουμε και τη νίκη»

@Photo credits: INTIME
 

ΔΙΕΘΝΗ ΦΙΛΙΚΑ Τελευταία Νέα