Αργεντινή - Παναμάς 2-0: Τρομερές στιγμές στο πρώτο ματς της «αλμπισελέστε» μπροστά στο κοινό της (vids)

Αργεντινή - Παναμάς 2-0: Τρομερές στιγμές στο πρώτο ματς της «αλμπισελέστε» μπροστά στο κοινό της (vid)

bet365

Η Αργεντινή έπαιξε τα ξημερώματα της Παρασκευής για πρώτη φορά μπροστά στο κοινό της μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ και το φιλικό κόντρα στον Παναμά μετατράπηκε σ' ένα ατελείωτο πάρτι.

Η φρενίτιδα που επικράτησε αρκετές ώρες πριν την έναρξη του πρώτου αγώνα της Αργεντινής μπροστά στο κοινό της μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ του Κατάρ, συνεχίστηκε τόσο κατά τη διάρκεια όσο και μετά το τέλος του αγώνα μ' ένα ατελείωτο σόου από παίκτες και κόσμο.

Πριν από την έναρξη του αγώνα αρκετοί παίκτες και ο προπονητής μπήκαν στο γήπεδο με τα παιδιά τους και τραγούδησαν όλοι μαζί τον εθνικό ύμνο της χώρας προσφέροντας πραγματικά ανατριχιαστικές στιγμές και συγκίνηση. Μάλιστα, ο Εμιλιάνο Μαρτίνες δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του την συγκεκριμένη στιγμή σε αντίθεση με τον Λιονέλ Μέσι, που είχε ένα τεράστιο χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό του.

Όμως και μετά τη νίκη της Αργεντινής με 2-0 επί του Παναμά στο φιλικό, παιχνίδι στο οποίο ο Λιονέλ Μέσι πέτυχε το 800ο γκολ της καριέρας του, επικράτησαν αντίστοιχες σκηνές με τους παίκτες να χορεύουν και να τραγουδούν όλοι μαζί στο κέντρο του γηπέδου, αφότου λίγες στιγμές νωρίτερα είχαν σηκώσει ξανά το τρόπαιο του Μουντιάλ, με την ομοσπονδία της χώρας μάλιστα να έχει ετοιμάσει ένα για κάθε παίκτη στήνοντας από ένα βάθρο, φροντίζοντας στην μέση να είναι ο μεγάλος αρχηγός της εθνικής Αργεντινής.

Παρ' όλα αυτά ο «Λίο» πήρε το τρόπαιο, κάλεσε την οικογένειά του και πήγε και πάλι κοντά στους συμπαίκτες για να σηκώσουν όλοι μαζί τα τρόπαιά τους.

Φυσικά δεν έλειψαν και τα ευτράπελα, αφού οι παίκτες της Αργεντινής αποφάσισαν να κάνουν ξανά τον πανηγυρισμό του Μαρτίνες που είχε προκαλέσει αντιδράσεις στην απομονή του τελικού του Μουντιάλ του Κατάρ.

Από την γιορτή δεν θα μπορούσαν να μείνουν ανεπηρέαστοι ούτε οι παίκτες του Παναμά, που μετά την λήξη πήγαν πάνω στον Μέσι κι ένας εξ' αυτών του ζήτησε να του υπογράψει την φανέλα του.

 

ΔΙΕΘΝΗ ΦΙΛΙΚΑ Τελευταία Νέα