Αντσελότι: «Ο Μπενζεμά είναι ο καλύτερος στον κόσμο, δεν υπάρχει κανείς που να μπορεί να τον αντικαταστήσει»

Αντσελότι: «Ο Μπενζεμά είναι ο καλύτερος στον κόσμο, δεν υπάρχει κανείς που να μπορεί να τον αντικαταστήσει»

Newsroom
Αντσελότι: «Ο Μπενζεμά είναι ο καλύτερος στον κόσμο, δεν υπάρχει κανείς που να μπορεί να τον αντικαταστήσει»

bet365

Ο Κάρλο Αντσελότι εμφανίστηκε ικανοποιημένος παρά την ήττα απ' την Μπαρτσελόνα (0-1) στο πρώτο παιχνίδι της προετοιμασίας, ενώ στάθηκε στην απουσία του Καρίμ Μπενζεμά που είναι παίκτης - κλειδί για τη «βασίλισσα».

Σύμφωνα με τον Ιταλό κόουτς της Ρεάλ, Κάρλο Αντσελότι, «λίγη σπίθα και ρυθμός» έλειπαν, αλλά τίποτα μη φυσιολογικό σε ένα πρώτο παιχνίδι καλοκαιρινής περιοδείας, στην οποία το ζητούμενο είναι ακριβώς «να έχουμε ξανά ό,τι έχει χαθεί στις διακοπές».

Η Ρεάλ ηττήθηκε 1-0 απ' τη Μπαρτσελόνα στο Λας Βέγκας, σε ένα ματς που σύμφωνα με τον πολύπειρο κόουτς της: «ήταν καλό παιχνίδι, με καλή ένταση, ειδικά το πρώτο ημίχρονο. Προσπάθησα να βάλω τα νέα πρόσωπα ώστε να προσαρμοστούν στο παιχνίδι της ομάδας. Ήταν ένα ισόπαλο παιχνίδι. Προσπάθησα να δώσω σε όλους λεπτά λόγω της φυσικής τους κατάστασης. Μου άρεσε το παιχνίδι απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο».

«Υποφέραμε λίγο ξεκινώντας από πίσω. Είναι ξεκάθαρο ότι όταν βάζεις τους Κασεμίρο, Κρόος, Μόντριτς είναι πιο εύκολο, αλλά ήθελα να αφήσω τους νέους να μπουν. Αμυντικά έπαιξαν πολύ καλά, αλλά ήταν η πρώτη φορά έπαιξαν μαζί», εξήγησε ο Καρλίτο για να μιλήσει ύστερα για τον Ρούντιγκερ που: «Μου άρεσε πολύ στο πλάι. Δεν είμαι τρελός και ξέρω ότι δεν είναι η θέση του, αλλά είναι πολύ έξυπνος. Μπορεί να παίξει σε αυτή τη θέση ή να αλλάξει θέση με τον Αλάμπα».

Ο Αντσελότι που δεν είχε στη διάθεσή του τον Καρίμ Μπενζεμά, ο οποίος εντάχθηκε τελευταίος στην καλοκαιρινή προετοιμασία της ομάδας και έτσι ο Ιταλός κόουτς επέλεξε να μη τον χρησιμοποιήσει για να αποφύγει πιθανούς τραυματισμούς, είπε «είναι ο καλύτερος στον κόσμο και είναι ξεκάθαρο ότι όταν δεν είναι εκεί κάτι μας λείπει» και προειδοποίησε ότι «κόντρα στην Αμέρικα θα παίξει 45 λεπτά και θα παίξει περισσότερα στις 30 του μήνα, εκεί όπου θα δοκιμάσω την ομάδα που θα παίξει στο Σούπερ Καπ. Δεν υπάρχει κανείς στον κόσμο που να μπορεί να αντικαταστήσει τον Καρίμ».

 

ΔΙΕΘΝΗ ΦΙΛΙΚΑ Τελευταία Νέα