ΕΠΟ: Ούτε καν νύξη για τη διαιτησία στο Περιστέρι στο διοικητικό συμβούλιο

Δημήτρης Τομαράς
ΕΠΟ: Ούτε καν νύξη για τη διαιτησία στο Περιστέρι στο διοικητικό συμβούλιο

bet365

Δημιουργήθηκε κλίμα για τη διαιτησία στο Περιστέρι τις προηγούμενες ημέρες αλλά στο Δ.Σ. της ΕΠΟ δεν έγινε καν αναφορά για το θέμα!
Όπως είχαμε εξηγήσει σχετικά με το θέμα που έχει αναφερθεί στο ότι οι ΠΑΟΚ και ΑΕΚ επρόκειτο ζητήσουν μέσω της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ και από τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ την αποπομπή των Τσαγκαράκη και Παπαπέτρου για τις αποφάσεις τους στο Ατρόμητος -Ολυμπιακός: πρώτον καμία Εκτελεστική Επιτροπή δεν έχει καμία αρμοδιότητα και καμία εξουσία να... καρατομήσει διαιτητές και δεύτερον εφόσον οι UEFA - FIFA έχουν υπό την... αιγίδα τους την ΚΕΔ οτιδήποτε σχετίζεται με τη διαιτησία πρέπει να περάσει και από εκεί.
Ωστόσο τίποτα από τα παραπάνω δεν έχει σημασία διότι πολύ απλά στο Δ.Σ. της Παρασκευής δεν έγινε καν μνεία για το συγκεκριμένο θέμα. Ούτε νύξη για τη διαιτησία στο παιχνίδι στο Περιστέρι. Από εκεί και πέρα σε σχέση με τον Κλάτενμπεργκ θα πρέπει να τονίσουμε εκ νέου πως για να προκύψει διαδικασία αμφισβήτησης του Άγγλου σε Δ.Σ. της ΕΠΟ θα πρέπει να βρεθούν τρεις από τις τέσσερις μεγάλες ΠΑΕ απέναντί του. Επιπροσθέτως πάντως θα πρέπει να καταγραφεί πως από την πρώτη στιγμή πηγές από την ΕΠΟ είχαν διευκρινίσει πως δεν θα υπήρχε κανένα έκτακτο Δ.Σ. για το συγκεκριμένο ζήτημα και πως η Εκτελεστική δεν έχει και τέτοια εξουσιοδότηση / αρμοδιότητα.
 

Τελευταία Νέα