Δ.Σ. ΕΠΟ: Στην ατζέντα της Παρασκευής VAR για το Κύπελλο, διαιτησία και η έδρα της Εθνικής

Δημήτρης Τομαράς
Δ.Σ. ΕΠΟ: Στην ατζέντα της Παρασκευής VAR για το Κύπελλο, διαιτησία και η έδρα της Εθνικής

bet365

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ έχει βάλει Δ.Σ. για την Παρασκευή για θέματα VAR στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, διαιτησία αλλά και την έδρα της Εθνικής στις προσεχείς της υποχρεώσεις.
Με αυτά και με αυτά ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ είναι ξανά στο επίκεντρο. Το μεσημέρι της Τρίτης έγινε μία συζήτηση της πλευράς της ΕΠΟ με τον Άγγλο αρχιδιαιτητή για την απόδοση ποσοστών των διαιτητών στις Ενώσεις τους. Συμφωνία δεν επήλθε αλλά προκύπτει μία θετική διάθεση ενώ έγινε και κουβέντα για τις μεταγραφές των διαιτητών από Ένωση σε Ένωση.
Τώρα στο θέμα που έχει αναφερθεί στο ότι οι ΠΑΟΚ και ΑΕΚ θα ζητήσουν μέσω της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ και από τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ την αποπομπή των Τσαγκαράκη και Παπαπέτρου για τις αποφάσεις τους στο Ατρόμητος -Ολυμπιακός: πρώτον καμία Εκτελεστική Επιτροπή δεν έχει καμία αρμοδιότητα και καμία εξουσία να... καρατομήσει διαιτητές και δεύτερον εφόσον οι UEFA - FIFA έχουν υπό την... αιγίδα τους την ΚΕΔ οτιδήποτε σχετίζεται με τη διαιτησία πρέπει να περάσει και από εκεί.
Πάμε τώρα στην ατζέντα του Δ.Σ. της Παρασκευής, εκεί όπου αποτυπώνεται ένα κλίμα ότι οι ΠΑΟΚ και ΑΕΚ θα στραφούν κατά του Κλάτενμπεργκ, τον οποίο πάντως Παναθηναϊκός αλλά και Ατρόμητος στήριξαν. Ο Ολυμπιακός ήταν η ομάδα που είχε πρωτοθέσει θέμα Κλάτενμπεργκ λόγω της παρουσίας Ελλήνων στελεχών στην ΚΕΔ και όχι ξένων, όμως για να μπούμε σε διαδικασία αμφισβήτησης του Άγγλου σε Δ.Σ. της ΕΠΟ θα πρέπει να βρεθούν τρεις από τις τέσσερις μεγάλες ΠΑΕ απέναντί του.
Στα του Δ.Σ. τώρα ένα θέμα είναι το VAR για την επόμενη φάση του Κυπέλλου και εάν μπορεί να μπει. Τυπικά πάντως θα πρέπει να έχουμε αλλαγή προκήρυξης αλλά να αναλάβει το κόστος της παραγωγής η ΕΠΟ. Ένα 2ο θέμα έχει να κάνει με θέματα διαιτησίας (έτσι αναφέρεται και εκεί έχει μπει η συνέχεια στη συζήτηση για τα ποσοστά διαιτησίας), όπου εκεί μπορεί να κουβεντιαστούν και ζητήματα εκτός ατζέντας, όπως παράπονα για διαιτησία ή και αμφισβήτηση για τον Κλάτενμπεργκ.
Ακόμα για την έδρα της Εθνικής Ελλάδας στα προσεχή της ματς με το ΟΑΚΑ να έχει το προβάδισμα να δηλωθεί. Επίσης ένα αίτημα της Ένωσης Προπονητών Ποδοσφαίρου να αναγνωριστούν ως μέλη της ΕΠΟ. Την περασμένη φορά που είχε γίνει τέτοιο αίτημα είχε δοθεί αναβολή. Το Δ.Σ. της Παρασκευής πάντως έχει προγραμματιστεί για τη 1 το μεσημέρι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα