Γραμμένος: «Στην Ελλάδα εξακολουθεί να παρατηρείται αμφισβήτηση για το VAR»

Gazzetta team
Γραμμένος: «Στην Ελλάδα εξακολουθεί να παρατηρείται αμφισβήτηση για το VAR»

bet365

Ο Βαγγέλης Γραμμένος στο πλαίσιο του σεμιναρίου του VAR που έγινε από την ΚΕΔ / ΕΠΟ σε κεντρικό ξενοδοχείο στην Αθήνα αναφέρθηκε σε ορισμένα ζητήματα που απασχολούν.
Στην εναρκτήρια ομιλία του ο πρόεδρος της ΕΠΟ ανέφερε: «Είναι βέβαιο ότι μέσα από συνεργασία και αμφίδρομη πληροφόρηση μπορούμε να φέρουμε αποτελέσματα, έστω και μεσοπρόθεσμα, αρκεί να μην μας διακατέχει καχυποψία. Σας καλωσορίζω στο σεμινάριο που έχει ως σκοπό να δώσει διευκρινίσεις με την τεχνική ανάλυση που θα παρακολουθήσετε. Οι σαρανταδύο αγώνες των έξι πρώτων αγωνιστικών της Super League 1 έχουν καταδείξει το VAR ως ένα εξαιρετικό τεχνολογικό εργαλείο, ωστόσο στην χώρα μας εξακολουθεί να παρατηρείται αμφισβήτηση. Το VAR δίνει στον διαιτητή τη δυνατότητα να επανεξετάσει τη φάση, όμως δεν αποφασίζει, γιατί έτσι θα έχανε το ποδόσφαιρο την ομορφιά του.
Πρέπει όλοι μας να δείξουμε εμπιστοσύνη σε αυτή την καινοτομία, καθώς βρίσκεται στην αρχή και είναι νομοτελειακό ότι θα συνεισφέρει στο καλό του ποδοσφαίρου. Πρέπει η επόμενη μέρα να μας βρει στη σύγκλιση και όχι αλληλοσπαρασσόμενους, γιατί το VAR δεν είναι ένα εργαλείο για επικοινωνιακά παιχνίδια. Η Ε.Π.Ο. θα συνεχίσει την επιμόρφωση».

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

NEWS FEED