Σεβίλλη - Μπαρτσελόνα 2-0: «Αγκαλιά» με τον τελικό (vid)

Gazzetta team
Σεβίλλη - Μπαρτσελόνα 2-0: «Αγκαλιά» με τον τελικό (vid)

bet365

Ο Κουντέ και ο Ράκιτιτς έδωσαν το σύνθημα για τον τελικό του Κυπέλλου! Η Σεβίλλη επικράτησε 2-0 της Μπαρτσελόνα στο «Σάντσες Πιχθουάν» και είναι το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση!

Η Μπαρτσελόνα ήταν κακή, δεν έβγαλε ποτέ την εκρηκτικότητα των δυο τελευταίων αγώνων και η Σεβίλλη με πρωταγωνιστές Κουντέ και Ράκιτιτς πήρε μια μεγάλη νίκη. Οι Σεβιλιάνοι επικράτησαν 2-0 και στον επαναληπτικό της 3ης Μαρτίου έχουν το πάνω χέρι για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου.

Η Μπαρτσελόνα μπήκε δυνατά στο ματς, πίεσε πολύ ψηλά προσπαθώντας να αναγκάσει την αντίπαλο στο εύκολο λάθος. Μάλιστα, στο 10ο λεπτό είχε και τη μεγαλύτερή της ευκαιρία, όταν ο Μέσι βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά ο Μπόνο έκανε εξαιρετική επέμβαση. Οι Σεβιλιάνοι πήραν ανάσες μετά την αρχική πίεση, κυκλοφόρησαν καλύτερα τη μπάλα και απάντησαν στην ευκαιρία με ένα εξαιρετικό σουτ του Κουντέ στο 19', το οποίο πέρασε δίπλα από το δοκάρι. Οι γηπεδούχοι χάρη στον κορυφαίο τους παίκτη πήραν το προβάδισμα στο 25'. Ο Κουντέ «τσίμπησε» εντυπωσιακά, ο Ουμτιτί έχασε τον αντίπαλό του και ο Γάλλος με τρομερό τελείωμα πέτυχε το 1-0! Αντίδραση από τη Μπαρτσελόνα; Καμία... Κακή κυκλοφορία, χωρίς εμπνεύσεις, με πολλά λάθη στη μεσαία γραμμή και τον Μέσι... εγκλωβισμένο. Μάλιστα, η Σεβίλλη θα μπορούσε να πετύχει και δεύτερο γκολ, αλλά τη σουτάρα του Εσκουδέρο στο 45' έβγαλε εντυπωσιακά ο Τερ Στέγκεν!

Στην επανάληψη, η Μπάρτσα έγινε πιο κινητική, πίεσε, αλλά δεν είχε τον τρόπο να φανεί απειλητική. Ο Κούμαν δεν άλλαξε τίποτα, ο Λοπετέγκι φρέσκαρε την ομάδα του και με σύμμαχο τον εξαιρετικό Μπόνο πήρε αυτό που ήθελε. Ο Μαροκινός γκολκίπερ είχε εξαιρετικές αντιδράσεις στις προσπάθειες του Μέσι και δεν άφησε ποτέ τη Μπαρτσελόνα να πάρει προβάδισμα για τον τελικό! Αντίθετα, ένας πρώην παίκτης έδωσε στους Σεβιλιάνους το πάνω χέρι. Στο 85' ο Ολιβερ Τόρες έβγαλε σε θέση βολής τον Ράκιτιτς, ο οποίος με άψογο τελείωμα πέτυχε το 2-0. Η Μπάρτσα είχε μια τελευταία ευκαιρία στο τέλος, ο Μέσι έστησε τη μπάλα έξω από την περιοχή, αλλά ο Μπόνο ήταν εκεί για να κρατήσει το μηδέν!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ LIVE TOY ΑΓΩΝΑ

Σεβίλλη: Μπόνο, Εσκουδέρο (69' Μουνίρ), Κάρλος, Κουντέ, Ράκιτιτς, Γκόμες (69' Ρεκίκ), Φερνάντο, Βιδάλ, Σούσο (82' Τόρες), Χορδάν (80' Γκουντέλι), Εν-Νεσίρι (69' Ντε Γιονγκ)

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Αλμπα, Ουμτιτί (95' Τρινκάο), Φίρπο, Οσκαρ, Μπουσκέτς, Ντε Γιονγκ, Μέσι, Γκριζμάν, Ντεμπελέ, Πέδρι (85' Ρίκι)

 

COPA DEL REY Τελευταία Νέα