Τα πιο απολαυστικά 255'' του Λιονέλ Μέσι στο Copa America (vid)

Τα πιο απολαυστικά 255'' του Λιονέλ Μέσι στο Copa America (vid)

Κώστας Τόπας
Τα πιο απολαυστικά 255'' του Λιονέλ Μέσι στο Copa America (vid)

bet365

Απόψε (11/07, 03:00) ο Λιονέλ Μέσι θα έχει την ευκαιρία, μετά από τέσσερις χαμένους τελικούς με την Αργεντινή, να εξιλεωθεί και να φτάσει με την «Αλμπισελέστε» στη… Γη της Επαγγελίας.

Ο Αργεντινός αστέρας οδηγεί την «Αλμπισελέστε» προς την κατάκτηση του Copa America, θέλοντας και ο ίδιος να προσθέσει έναν τίτλο στο βιογραφικό του, με την εθνική του ομάδα.

Εως τώρα είναι απόλυτος πρωταγωνιστής της Αργεντινής, όντας ο πρώτος σκόρερ με 4 γκολ μέχρι στιγμής, πρώτος σε ασίστ με 4 και στη διάρκεια των αγώνων έγινε ο πρώτος σε συμμετοχές στην ιστορία της Αργεντινής, αφήνοντας πίσω τον Χαβιέρ Μασκεράνο (147 συμ.).

Τα ξημερώματα της Κυριακής (11/07, 03:00) θα γνωρίζουμε αν ο Λιονέλ Μέσι καταφέρει να πανηγυρίσει το πρώτο του τρόπαιο με την εθνική (ανδρών) Αργεντινής ή αν ο πολύ καλός του φίλος του Νεϊμάρ, χαμογελάσει με την Βραζιλία.

Εως τότε παρακολουθήστε τα πιο απολαυστικά 255'' «Λίο» στο Copa America:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

COPA AMERICA Τελευταία Νέα