Copa Africa: Οι Κομόρες του Μπεν απέκλεισαν την Γκάνα

Copa Africa: Οι Κομόρες του Μπεν απέκλεισαν την Γκάνα

Newsroom
Copa Africa: Οι Κομόρες του Μπεν απέκλεισαν την Γκάνα

bet365

Ο Μοχάμεντ Μπεν έκανε τα πάντα και οι Κομόρες επικράτησαν 3-2 της Γκάνας αφήνοντάς τη εκτός συνέχειας του Copa Africa. Χέρι - χέρι στην επόμενη φάση Γκαμπόν και Μαρόκο.

Οι Κομόρες του Μπεν επικράτησαν 3-2 της Γκάνας και την πέταξαν εκτός συνέχειας του Copa Africa, ενώ ελπίζουν σε πρόκριση, αφού έφτασαν τους 3 βαθμούς. Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού άνοιξε το σκορ, με τους Γκανέζους να μένουν με δέκα λόγω αποβολής του Αγιού. Ο Μονι πέτυχε το 2-0 στο 61', ωστόσο οι αντίπαλοι αντέδρασαν και ισοφάρισαν με Μποάκι και Ντζίκου. Ομως, οι Κομόρες πήραν τη νίκη με γκολ του Μονί στο 85'.

Μετά από το Μαρόκο, που είχε εξασφαλίσει την πρόκρισή του, ήταν η σειρά της Γκαμπόν να πανηγυρίσει την είσοδό της στα νοκ-άουτ ματς. Οι δυο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2 με τους «πάνθηρες» να φτάνουν στους 5 βαθμούς και να σφραγίζουν την κατάκτηση της 2ης θέσης πίσω από τους Μαροκινούς (7 βαθμούς).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

COPA AFRICA Τελευταία Νέα