Πώς η Τσέλσι έβγαλε 20 εκατομμύρια λίρες από τον Αζάρ, παρά την καταστροφική χρονιά του στην Ρεάλ

Πώς η Τσέλσι έβγαλε 20 εκατομμύρια λίρες από τον Αζάρ, παρά την καταστροφική χρονιά του στην Ρεάλ

Gazzetta team
Πώς η Τσέλσι έβγαλε 20 εκατομμύρια λίρες από τον Αζάρ, παρά την καταστροφική χρονιά του στην Ρεάλ

bet365

Ο Βέλγος θα βρει απέναντί του σήμερα την πρώην ομάδα του στα ημιτελικά του Champions League.

Η Τσέλσι θεωρείται πως έβγαλε περίπου 20 εκατομμύρια λίρες την περασμένη σεζόν από την μεταγραφή του Εντεν Αζάρ στην Ρεάλ, παρά την κακή σεζόν και τα προβλήματα που έχει αντιμετωπίσει ο Βέλγος στην Μαδρίτη.

Ο Αζάρ μετά από 7 σεζόν στο Στάμφορντ Μπριτζ, μετακόμισε στην Μαδρίτη το 2019, σε μία μεταγραφή που με τα μπόνους έφτασε στα 150 εκατ. Ως τώρα η παρουσία του στην La Liga δεν έχει πάει καθόλου καλά, καθώς έχει αντιμετωπίσει σειρά τραυματισμών και έχει αγωνιστεί σε μόλις 37 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις με την ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν.

Ωστόσο, επέστρεψε στο 0-0 της ομάδας του με την Μπέτις το περασμένο Σαββατοκύριακο και δεν αποκλείεται σήμερα να αγωνιστεί απέναντι στην πρώην ομάδα του, στον πρώτο ημιτελικό του Champions League.

Σύμφωνα με το The Athletic, παρά τις δυσκολίες στο να κερδίσει χρόνο συμμετοχής, ο Αζάρ εξακολουθεί να φέρνει λεφτά με την μεταγραφή του, στην ομάδα της Τσέλσι. Αναφέρουν χαρακτηριστικά πως ο σύλλογος του Λονδίνου έβγαλε 20 εκατ. λίρες επειδή η Ρεάλ κέρδισε πέρυσι το πρωτάθλημα στην Ισπανία και συμμετείχε στους ομίλους του Champions League. Ηταν μέσα στους όρους του συμβολαίου για την μεταγραφή του Αζάρ, μόνο που ο Βέλγος είχε ελάχιστη προσφορά σε αυτά τα δύο «επιτεύγματα» του συλλόγου. Μάλιστα, αν αποκλειστεί η Τσέλσι από την Ρεάλ, θα βγει οικονομικά κερδισμένη αν η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν κερδίσει το τρόπαιο στον τελικό της διοργάνωσης.

Οσο για το αποψινό ματς, ο Ζιντάν φαίνεται να υπολογίζει τον Βέλγο άσο, αν κρίνει κανείς από τα λεγόμενά του χθες.

«Εδειξε πως νοιώθει καλά στον αγωνιστικό χώρο (στο ματς με την Μπέτις). Αυτό είναι το σημαντικότερο. Τώρα που νοιώθει καλά μπορούμε να προχωρήσουμε πιο δυνατά. Είμαστε χαρούμενοι που τον έχουμε κοντά μας γιατί θα προσφέρει πολλά στην ομάδα. Θεωρώ πως έχει να συνεισφέρει πάρα πολλά» σχολίασε ο Γαλλο-αλγερινός τεχνικός.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα