Champions League: Χάνει τον πρώτο ημιτελικό ο Σέρχιο Ράμος

Champions League: Χάνει τον πρώτο ημιτελικό ο Σέρχιο Ράμος

Gazzetta team
Champions League: Χάνει τον πρώτο ημιτελικό ο Σέρχιο Ράμος

bet365

Ο Ζινεντίν Ζιντάν θα στερηθεί οριστικά τον αρχηγό της Ρεάλ στον πρώτο αγώνα κόντρα στην Τσέλσι για τα ημιτελικά του Champions League

Στις 5 Μαΐου αναμένεται να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους ο Σέρχιο Ράμος. Ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό στην αριστερή του γάμπα εδώ και ένα μήνα περίπου, δεν θα μπορέσει να είναι παρών στον πρώτο ημιτελικό του Champions League κόντρα στην Τσέλσι, στις 27 Απριλίου.

Ο Ισπανός διεθνής αμυντικός που βρέθηκε και θετικός στον κορωνοϊό, σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, θα επιστρέψει στην ενεργό δράση στην ρεβάνς που θα γίνει στο Λονδίνο στις 5 Μαΐου. Ηδη έχει χάσει 8 παιχνίδια των πρωταθλητών Ισπανίας τόσο στην La Liga όσο και στο Champions League και εκτός του πρώτου αγώνα με την Τσέλσι, θα απουσιάσει και από το παιχνίδι πρωταθλήματος με την Οσασούνα το προσεχές Σάββατο (22:00).

Ο Ράμος θα υποβληθεί σε τεστ φυσικής κατάστασης προκειμένου να σιγουρευτεί και ο Ζινεντίν Ζιντάν πως μπορεί να τον υπολογίζει, την ώρα που η ομάδα της Μαδρίτης παραμένει στο κυνήγι όχι μόνο ενός ακόμη τελικού στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, αλλά και στην κατάκτηση του τίτλου στην La Liga.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα