Χάαλαντ – Μάντσεστερ Σίτι: Εντυπωσιασμένος με το «Etihad» και… φωτιά στο twitter (vid)

Gazzetta team
Χάαλαντ – Μάντσεστερ Σίτι: Εντυπωσιασμένος με το «Etihad» και… φωτιά στο twitter (vid)

bet365

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ έμεινε έκθαμβος με τις εγκαταστάσεις και την όψη του «Etihad» βγαίνοντας για ζέσταμα με τη Ντόρτμουντ κι αυτό ήταν αρκετό για να «φουντώσουν» κι άλλο τα σενάρια που τον συνδέουν με τη Μάντσεστερ Σίτι ενόψει καλοκαιριού.

Μάντσεστερ Σίτι και Μπορούσια Ντόρτμουντ κοντράρονται στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τους «8» του Champions League στο «Etihad» (6/4, 22:00, Cosmotesports2HD) και αναμφίβολα, ο Έρλινγκ Χάαλαντ βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής. Ο Νορβηγός στράικερ δεν είναι μυστικό ότι αποτελεί τον Νο1 μεταγραφικό στόχο των Πολιτών ενόψει καλοκαιριού και ήδη οι κάμερες είναι στραμμένες πάνω του, στην πρώτη του επίσκεψη στο Μάντσεστερ ως αντίπαλος των Σίτιζενς.

Μέσω του βίντεο που ανέβασαν οι Βεστφαλοί στο twitter, το «Golden Boy» του 2020 έδειξε εντυπωσιασμένο με τις εγκαταστάσεις και τον αγωνιστικό χώρο του «Etihad», κάτι που εξέφρασε χαρακτηριστικά στον Βρετανό συμπαίκτη του, Τζουντ Μπέλιγχαμ:

«Είναι πανέμορφο», ήταν η ατάκα του Χάαλαντ και το twitter αμέσως πήρε «φωτιά», θεωρώντας ότι ο «killer» της Μπορούσια έχει αρχίσει να… ψήνεται για μεταγραφή στην ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα