Σοκ στη Ντόρτμουντ: Ο Μουκοκό εκτός μέχρι τέλους σεζόν

Σοκ στη Ντόρτμουντ: Ο Μουκοκό εκτός μέχρι τέλους σεζόν

Gazzetta team
Σοκ στη Ντόρτμουντ: Ο Μουκοκό εκτός μέχρι τέλους σεζόν

bet365

Ο 16χρονος wonderkid της Ντόρτμουντ, Γιουσουφά Μουκοκό, έχει ζημιά στους χιαστούς και δεν θα παίξει ξανά για το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου.

Τελικά ο τραυματισμός του Γιουσουφά Μουκοκό αποδείχτηκε σοβαρότερος απ' ότι αρχικά είχε εκτιμηθεί. Ο 16χρονος επιθετικός της Ντόρτμουντ (σ.σ.: γεννημένος Νοέμβριο του 2020) έπαθε ζημιά με την Εθνική Νέων της Γερμανίας και τώρα διαπιστώθηκε ότι το πρόβλημα βρίσκεται στους χιαστούς του γονάτου του. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα αγωνιστεί ξανά για το υπόλοιπο της σεζόν και δεν θα βοηθήσει την ομάδα του κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι και στη μάχη που δίνει για να βγεί στην Ευρώπη.

Προερχόμενος από τις ακαδημίες της Ντόρτμουντ, όπου έβαλε 192 γκολ σε 123 αγώνες, ο Μουκοκό έκανε φέτος το ξεπέταγμά του και μέτρησε σοβαρά ρεκόρ. Εγινε ο νεότερος που εμφανίστηκε στo Champions League και στη Bundesliga, όπου είναι και ο νεότερος σκόρερ ever (16 ετών, 28 ημερών). Ακριβής διάρκεια αποθεραπείας του δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα