Μίλερ - Μπάγερν Μονάχου: Το πρώτο του γκολ στο Champions League (vid)

Μίλερ - Μπάγερν Μονάχου: Το πρώτο του γκολ στο Champions League (vid)

Gazzetta team
Μίλερ - Μπάγερν Μονάχου: Το πρώτο του γκολ στο Champions League (vid)

bet365

Έντεκα χρόνια μετά το πρώτο του γκολ στο Champions League με τη Μπάγερν Μονάχου, ο Τόμας Μίλερ κατάφερε να σπάσει το ταβάνι της πρώτης 10αδας και να συγκαταλέγεται, πλέον, στους κορυφαίους σκόρερ στην ιστορία του Champions League.

Το εκπληκτικό νικηφόρο σερί της Μπάγερν Μονάχου μπορεί να έσπασε από την ισοπαλία κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης, ωστόσο, ο Τόμας Μίλερ το έκανε να μοιάζει σαν τη 16η συνεχόμενη νίκη στα αστέρια.

Γύρω από τα «δεύτερα» που παρέταξε ο Χάνσι Φλικ για ξεκούραση των βασικών, ο καθοριστικός πυλώνας των Βαυαρών πέρασε ως αλλαγή και με το πέναλτι ισοφάρισης στο 86’, δεν άφησε την ομάδα του να ηττηθεί παρά τις απουσίες και κράτησε το κομμάτι της ιστορίας για… πάρτη του.

Ο 31χρονος επιθετικός έφτασε τα 47 γκολ, ξεπερνώντας έτσι τον Φιλίπο Ιντσάγκι στη 10η θέση των σκόρερ του Champions League. Κι όσο η βαυαρική μηχανή προελαύνει στον θεσμό, εκείνος θα έχει την ευκαιρία να ξεπεράσει κι άλλους θρύλους ακόμη κι από φέτος, αφού χρειάζεται μόλις 2 για να αφήσει πίσω του τους Σεφτσένκο και Ιμπραΐμοβιτς (48).

Μέχρι να το κάνει αυτό, θυμηθείτε το γκολ από το οποίο άρχισαν όλα. Το παρθενικό του τέρμα στη διοργάνωση με τη φανέλα της Μπάγερν Μονάχου από τον Μάρτιο του 2009, όταν στα 20 του χρόνια πέτυχε το 7ο γκολ στην εμφατική νίκη με 7-1 επί της Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα