Ζιντάν: Κρίνεται το μέλλον του στο επόμενο δεκαήμερο της Ρεάλ (pic)

Ζιντάν: Κρίνεται το μέλλον του στο επόμενο δεκαήμερο της Ρεάλ (pic)

Κώστας Τόπας
Ζιντάν: Κρίνεται το μέλλον του στο επόμενο δεκαήμερο της Ρεάλ (pic)

bet365

Πίεση θα πρέπει να νιώθει ο Ζινεντίν Ζιντάν, μετά την ήττα με 2-0 από την Σαχτάρ για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν σκοπεύει να παραιτηθεί, ωστόσο αυτό δε σημαίνει ότι το μέλλον του στο κλαμπ είναι ασφαλές, σύμφωνα με δημοσίευμα της Marca .

Οι «μερένγκες» κινδυνεύουν να γνωρίσουν ιστορικό αποκλεισμό στην φάση ομίλων του Champions League, μετά τη νέα ήττα με 2-0 από την Σαχτάρ κι αυτό φαίνεται πως έβαλε την διοίκηση του συλλόγου σε σκέψεις σχετικά με το μέλλον του Γάλλου προπονητή.

Αυτή η ήττα ήταν η πέμπτη της Ρεάλ στα τελευταία 15 παιχνίδια της φετινής σεζόν και η εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του Ζιντάν φαίνεται πως έχει χαθεί. Μάλιστα, όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα της Marca, το μέλλον του κρίνεται την επόμενη εβδομάδα.

Η ομάδα του δίνει τρία κρίσιμα παιχνίδια το προσεχές διάστημα κόντρα σε Σεβίλλη, Γκλάντμπαχ και Ατλέτικο. Εάν ο σύλλογος δείξει ανάκαμψη και παράλληλα κατακτήσει επιθυμητά αποτελέσματα, τότε οι ιθύνοντες του συλλόγου θα συνεχίσουν έχοντας στην τεχνική ηγεσία τον Ζιντάν.

Εάν ωστόσο, ο 48χρονος τεχνικός δεν οδηγήσει την ομάδα του σε τρεις διαδοχικές νίκες, τότε δεν είναι απίθανο ο Ζιντάν να δει την πόρτα της εξόδου. Μάλιστα, ήδη στο προσκήνιο έχουν έρθει τα ονόματα των Ποτσετίνο και Ραούλ σε περίπτωση η διοίκηση προχωρήσει στην απόλυση του Ζιντάν.

Διαβάστε επίσης:

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα