Ολυμπιακός - Μάντσεστερ Σίτι: Οι «ερυθρόλευκοι» σε... ακτίνες

Gazzetta team
Ολυμπιακός - Μάντσεστερ Σίτι: Οι «ερυθρόλευκοι» σε... ακτίνες

bet365

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από την Μάντσεστερ Σίτι 0-1 παίζοντας μαζική άμυνα! Το gazzetta.gr περνά τους ποδοσφαιριστές του Μαρτίνς από... ακτίνες.

Σα: Ο κορυφαίος του Ολυμπιακού στο παιχνίδι! Αν δεν ήταν ο Πορτογάλος το σκορ θα ήταν πολύ υψηλότερο. Δεν ευθύνεται στο τέρμα που δέχεται, ενώ έχει βγάλει τετ α τετ του Ζέσους, αλλά και ένα ωραίο σουτ του Στέρλινκγ, όπως και απευθείας φάουλ του ίδιου. Μια από τα ίδια και στο δεύτερο ημίχρονο, όταν σταμάτησε αρκετές φορές και πάλι τους αντιπάλους επιθετικούς.

Σεμέδο: Είχε πολύ δουλειά όπως κι όλη η αμυντική γραμμή του Ολυμπιακού, ενώ έκανε κι ένα παιδαριώδες λάθος στο 50' που δεν στοίχισε στην ομάδα του. Από εκεί και πέρα δεν τα πήγε και τόσο άσχημα, όπως και οι υπόλοιποι στην άμυνα. Στη φάση του γκολ η μπάλα κρύφτηκε από τους αντιπάλους δεν μπορούσε να κάνει κάτι.

Μπα: Πάνω κάτω έκανε ένα παιχνίδι σαν του Σεμέδο. Ήταν ακόμα πιο σταθερός, καθάρισε τις περισσότερες φορές, δεν έχει ευθύνη στη φάση του γκολ καθώς όλα έγιναν μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα. Παραλίγο να χάσει την υπομονή του και να κοστίσει στον Ολυμπιακό στο τέλος του πρώτου μέρους.

Σισέ: Επίσης αντιμετώπισε αξιοπρεπώς τους αντιπάλους επιθετικούς. Έδειξε ένα καλό πρόσωπο προσπαθώντας να δίνει σίγουρες πάσες. Στην επίθεση έκανε την δεύτερη τελική του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με μια κεφαλιά στις καθυστερήσεις του αγώνα!

Ντρέγκερ: Έχει χάσει την μπάλα στη φάση του γκολ της Σίτι. Επιθετικά, όπως κι όλος ο Ολυμπιακός, δεν φάνηκε καθόλου με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί στο δεύτερο ημίχρονο.

Ραφίνια: Με την εμπειρία του προσπάθησε, περισσότερο στο πρώτο ημίχρονο, να δώσει ηρεμία στο παιχνίδι του Ολυμπιακού, αλλά οι επιθετικοί της Σίτι πίεζαν ασφυχτικά. Επιθετικά δεν ανέβηκε ιδιαίτερα...

Πέπε: Ο Πορτογάλος πήρε φανέλα βασικού στο κέντρο, αλλά δεν μπόρεσε να βοηθήσει μεσοεπιθετικά τον Ολυμπιακό. Γενικά ήταν εκτός παιχνιδιού μέχρι το λεπτό που αντικαταστάθηκε από τον Μπουχαλάκη.

Εμβιλά: Αξιοπρεπέστατος για ακόμα ένα παιχνίδι του Ολυμπιακού. Έτρεξε αρκετά χιλιόμετρα στο κέντρο, είχε σωστές μεταβιβάσεις και προσπάθησε αρκετά να περιορίσει τους αντίπαλους μεσοεπιθετικούς.

Καμαρά: Είχε αρκετή δουλειά κι αυτός στο κέντρο. Προσπάθησε να περιορίσει όπως κι ο Εμβιλά τους αντιπάλους του, αλλά δεν τα πήγε και πολύ καλά. Έχει κάνει και καλύτερα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό.

Μασούρας: Δεν φάνηκε σχεδόν καθόλου στο παιχνίδι. Βέβαια σε αυτό δε τον βοήθησε και το γενικό πλάνο του Ολυμπιακού στο παιχνίδι και το πως παρέταξε την ομάδα ο Μαρτίνς.

Φορτούνης: Αγωνίστηκε και πάλι ως επιθετικός και από τα πόδια του ήρθε η πρώτη τελική του Ολυμπιακού στο 89'! Πέρα απ' αυτό ο αρχηγός του Ολυμπιακού δεν φάνηκε ιδιαίτερα, ανέβηκε στα τελευταία λεπτά όταν προσπάθησαν οι Πειραιώτες να πιέσουν για την ισοφάριση.

Βρουσάι: Πέρασε στη θέση του Ντρέγκερ, αλλά δεν φάνηκε καθόλου στο παιχνίδι...

Μπουχαλάκης: Αντικατέστησε τον Πέπε, προσπάθησε να δώσει ενέργεια στον άξονα, φάνηκε ελάχιστα στο παιχνίδι...

Σουντανί: Δεν φάνηκε καθόλου από την ώρα που πέρασε στην αναμέτρηση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα