Ατλέτικο Μαδρίτης - Λοκομοτίβ Μόσχας 0-0: Αδίκησε τον εαυτό της κι έχει... μπλέξει (vid)

Ατλέτικο Μαδρίτης - Λοκομοτίβ Μόσχας 0-0: Αδίκησε τον εαυτό της κι έχει... μπλέξει (vid)

bet365

Σωρεία ευκαιριών, ακυρωθέν γκολ μέσω VAR και τελικά… μπλόκο για την Ατλέτικο Μαδρίτης, που δεν νίκησε ούτε στην Ισπανία τη Λοκομοτίβ Μόσχας (0-0) και έχει ακόμη δρόμο για να τσεκάρει το εισιτήριο της πρόκρισης.

Ερχόταν με φόρα την νίκη 10ετίας κόντρα στη Μπαρτσελόνα κι αυτό φάνηκε σε όλο το 90λεπτο. Η Ατλέτικο Μαδρίτης ήταν πληθωρική, δημιουργούσε κατά συρροή, έχασε ευκαιρίες, έκανε ό,τι έπρεπε για να κυριαρχήσει απέναντι στη Λοκομοτίβ Μόσχας και να πάρει τη νίκη-μισή πρόκριση. Αυτό, όμως, θα πρέπει να περιμένει, αφού τίποτα από τα παραπάνω δεν έφερε το πολυπόθητο γκολ για την ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε, που κόλλησε και σε ισπανικό έδαφος κόντρα στους Ρώσους και τα πράγματα για τη 2η θέση εξακολουθούν να είναι ρευστά.

Μετά από επιθετικό μονόλογο στο πρώτο μέρος με τελικές 11-0, οι Ροχιμπλάνκος πίστεψαν ότι έλυσαν τον γόρδιο δεσμό στο 68’. Ο Κόκε χρίστηκε σκόρερ με άμεσο τελείωμα προ του Γκιλιέρμε, ωστόσο, το VAR διόρθωσε τα κακώς κείμενα καθώς ήταν οφσάιντ για… εκατοστά. Έτσι, παρά τις μεγάλες ευκαιρίες με Φέλιξ και Χιμένες, το 0-0 δεν άλλαξε και τώρα οι Μαδριλένοι πρέπει πάση θυσία να νικήσουν την «αδιάφορη» και πρωτοπόρο Μπάγερν Μονάχου, για να μην κατευθυνθούν στην τελευταία αγωνιστική κόντρα στη Ζάλτσμπουργκ με την πλάτη στον τοίχο.

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγκο Σιμεόνε): Όμπλακ, Τρίπιερ, Σάβιτς, Χιμένες, Λόντι (60’ Ερμόσο), Γιορέντε (60’ Λεμάρ), Σαούλ, Κόκε, Καράσκο (80’ Καμέγιο), Φέλιξ, Κορέα

Λοκομοτίβ Μόσχας (Μάρκο Νίκολιτς): Γκιλιέρμε, Ζιβογκλιάντοβ, Τσόρλουκα, Σερκέιρα, Ρίμπους, Ιγκνατίεβ, Κούλικοβ, Κρικόβιακ, Καμανό (76’ Ριμπτσίνσκι), Μίραντσουκ (76’ Μαγκέεβ), Ζε Λουίς

1ος ΟΜΙΛΟΣ

Αποτελέσματα
Μπάγερν Μονάχου - Ζάλτσμπουργκ 3-1
Ατλέτικο Μαδρίτης - Λοκομοτίβ Μόσχας 0-0

Βαθμολογία
1. Μπάγερν Μονάχου 12 (15-4)
2. Ατλέτικο Μαδρίτης 5 (4-7)
3. Λοκομοτίβ Μόσχας 3 (4-5)
4. Ζάλτσμπουργκ 1 (7-14)

Επόμενη αγωνιστική (1/12):
Ατλέτικο Μαδρίτης - Μπάγερν Μονάχου
Λοκομοτίβ Μόσχας - Ζάλτσμπουργκ

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα