Ζιντάν - Ρεάλ Μαδρίτης: «Τελικός το παιχνίδι με Ίντερ»

Ζιντάν - Ρεάλ Μαδρίτης: «Τελικός το παιχνίδι με Ίντερ»

Gazzetta team
Ζιντάν - Ρεάλ Μαδρίτης: «Τελικός το παιχνίδι με Ίντερ»

bet365

Μονόδρομος η νίκη για τη Ρεάλ στο ματς με την Ίντερ, κάτι που τόνισε με δηλώσεις του ο Ζινεντίν Ζιντάν.

Ηττα - σοκ από τη Σαχτάρ, ισοπαλία στο τέλος με τη Γκλάντμπαχ κι έπειτα από δυο στροφές η Ρεάλ είναι στον πάτο του ομίλου. Μονόδρομος η νίκη κόντρα στην Ιντερ στο αυριανό (03/11) ματς στη Μαδρίτη με τον Ζιντάν να τονίζει: «Η Ίντερ είναι μια καλή ομάδα, πολύ φυσική, και παίζει καλό ποδόσφαιρο. Είναι ένα άλλο δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Είναι τελικός. Χρειαζόμαστε τους τρεις βαθμούς και θα προσπαθήσουμε να τους πάρουμε. Από δω και πέρα κάθε παιχνίδι είναι τελικός, το ξέρουμε και θα συγκεντρωθούμε χωρίς να σκεφτούμε τι θα συμβεί αργότερα. Οι παίκτες της Ρεάλ πρέπει να δίνουν τα πάντα όταν παίζουν γι αυτό το κλαμπ».

Ο Ζιντάν δεν ξέχασε και τον Αντόνιο Κόντε λέγοντας: «Οχι δεν έχουμε μιλήσει. Μπορώ να πω, πως ως αρχηγός της Γιουβέντους ήταν πολύ σημαντικός για την ομάδα. Δεν με εκπλήσσει το ότι έγινε προπονητής. Μου είχε κάνει μεγάλη εντύπωση το επίπεδό του όταν πήγα να τον επισκεφτώ στο Τορίνο και σπούδαζα προπονητική».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα