Η Ρεάλ Μαδρίτης του Πογιάτος κατέκτησε το Champions League Νέων (vid)

Gazzetta team
Η Ρεάλ Μαδρίτης του Πογιάτος κατέκτησε το Champions League Νέων (vid)

bet365

Με τον Ραούλ στον πάγκο της, η Ρεάλ Μαδρίτης, την οποία μέχρι πρόσφατα είχε στήσει ο Ντάνι Πογιάτος, νίκησε 3-2 τη Μπενφίκα και έφτασε για πρώτη της φορά στην κορυφή του UEFA Youth League.

Στους άντρες μπορεί η Ρεάλ Μαδρίτης να είναι ο πιο επιτυχημένος σύλλογος σε κατακτήσεις Πρωταθλητριών/ Champions League και να πήρε τα πρώτα πέντε σερί στην ιστορία, αλλά στους πιτσιρικάδες χρειάστηκε να κάνει υπομονή. Στην 7η έκδοση όμως του UEFA Youth League, οι Μερένγκες κατάφεραν να φτάσουν στον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο τους στο ποδόσφαιρο των U-19.

Η Ρεάλ με τον Ραούλ στον πάγκο της επικράτησε 3-2 της Μπενφίκα. Βέβαια, πρόκειται ουσιαστικά για την ομάδα που έστησε πριν δύο χρόνια και μέχρι πρόσφατα προπονούσε ο Ντάνι Πογιάτος του Παναθηναϊκού. Η Μπενφίκα από τη μεριά της έχει προπονητή τον Λουίς Κάστρο, που στο ξεκίνημα της σεζόν βρισκόταν στον πάγκο του Παναιτωλικού.

Ο Ροδρίγκεθ (26') και το αυτογκόλ του Ζοκού (45'), έδωσαν καθαρό προβάδισμα στη Βασίλισσα. Ωστόσο, ο Γκονσάλο Ράμος απάντησε με δύο δικά του γκολ (49', 57') και βρέθηκε στην κορυφή των σκόρερ της διοργάνωσης (8 μαζί με τον Ρομπέρτο Πίκολι της Αταλάντα). Μόνο που η χαρά των Πορτογάλων κράτησε για ένα λεπτό. Ο Γκουτιέρεθ έγραψε το 3-2 και χάρισε στη Ρεάλ τον πρώτο τίτλο της (σ.σ.: Μπαρτσελόνα και Τσέλσι έχουν από δύο).

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα