Νάγκελσμαν: «Η Ατλέτικο είναι ένα σίδερο που πρέπει να τρυπήσουμε»

Gazzetta team
Νάγκελσμαν: «Η Ατλέτικο είναι ένα σίδερο που πρέπει να τρυπήσουμε»

bet365

Παρά την απουσία του Τίμο Βέρνερ, ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν εμφανίζεται αισιόδοξος για την μονομαχία της Λειψίας με την Ατλέτικο Μαδρίτης στα προημιτελικά του Champions League.

Η απουσία του Τίμο Βέρνερ, ο οποίος έχει μεταγραφεί ήδη στην Τσέλσι, στερεί 34 γκολ και 13 ασίστ (οι φετινές του επιδόσεις) από την Λειψία, ενόψει του προημιτελικού του Champions League με την Ατλέτικο Μαδρίτης (Πέμπτη 13/08, 22:00).

Παρ' όλα αυτά ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν, σε συνέντευξή του στην ισπανική εφημερίδα «Marca», εμφανίστηκε αισιόδοξος για την κόντρα με την ομάδα του Ντιέγο Σιμεόνε, για τον οποίο επισήμανε ότι «έχει χάρισμα για να ενώνει τους ανθρώπους. Έχει αύρα, χάρισμα. Έχει την ικανότητα να υπνωτίζει τους ανθρώπους. Ο τρόπος του είναι εντυπωσιακός».

Για την Ατλέτικο, ο 33χρονος προπονητής επισήμανε ότι «είναι ένα από τα βαριά χαρτιά στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, ειδικά τα τελευταία χρόνια. Είναι ένα πολύ μεγάλο σίδερο που πρέπει και θέλουμε να τρυπήσουμε».

ΤΟ ΦΛΕΡΤ ΜΕ ΤΗΝ ΡΕΑΛ

Ο Νάγκελσμαν, ο οποίος για την απουσία του Βέρνερ υποστήριξε ότι «έχουμε την απαραίτητη ποιότητα για να τον αντικαταστήσουμε», παραδέχθηκε ότι το μεγάλο του όνειρο ως προπονητής είναι να κατακτήσει το Champions League, ενώ αναφέρθηκε αναλυτικά και στο γνωστό φλερτ με την Ρεάλ Μαδρίτης, το καλοκαίρι του 2018.

«Είχαμε τηλεφωνικές επαφές, αλλά στο τέλος αυτός που αποφάσισε ήμουν εγώ. Θεωρούσα ότι ακόμα δεν ήταν το σωστό βήμα να πάω στην Ρεάλ Μαδρίτης. Εγώ ήμουν ένας από τους υποψήφιους και η λίστα δεν ήταν πολύ μεγάλη» ανέφερε αρχικά ο πρώην προπονητής της Χόφενχαϊμ.

«Για εμένα ήταν πολύ σημαντικό. Είχα μια ωραία κουβέντα με τον Χοσέ Άνχελ Σάντσεθ (σ.σ. γενικός διευθυντής της Ρεάλ) και αποφασίσαμε ότι ακόμα δεν ήταν το κατάλληλο βήμα. Συμφωνήσαμε ότι θα μπορούσαμε να μιλήσουμε ξανά στο μέλλον αν η Ρεάλ Μαδρίτης χρειαζόταν έναν προπονητή... και εγώ ήμουν διαθέσιμος» συμπλήρωσε ο Νάγκελσμαν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα