Ρεάλ Μαδρίτης: Απίστευτο, έκανε μόνο τρία φάουλ κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι

Gazzetta team
Ρεάλ Μαδρίτης: Απίστευτο, έκανε μόνο τρία φάουλ κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι

bet365

Ανευρη και χωρίς πάθος εμφανίστηκε η Ρεάλ Μαδρίτης στον αποκλεισμό της από τη Μάντσεστερ Σίτι, κάνοντας μόλις τρία φάουλ, ενώ κανονικά ο μέσος ευρωπαϊκός όρος της είναι 12,36 ανά ματς.

Η Μάντσεστερ Σίτι ήταν ξεκάθαρα καλύτερη, πιο γρήγορη και με περισσότερη ενέργεια. Επίσης, από τη Ρεάλ Μαδρίτης έλειπε το νεύρο, το πάθος, η δύναμη και δικαίως ηττήθηκε ξανά με 2-1, για να αποκλειστεί από το Champions League. Αυτή η... άνευρη αγωνιστική εικόνα των Μερένγκες πιστοποιήθηκε από ένα πολύ περίεργο στατιστικό. Ειδικά για αναμέτρηση με τόσο μεγάλη σημασία, όπου θα έπρεπε να πέφτουν κορμιά.

Οι παίκτες του Ζινεντίν Ζιντάν έκαναν σε όλο το ματς μόλις τρία φάουλ! Είναι απίστευτο, αλλά το πρώτο το έκαναν στο 29' (Καρβαχάλ) και για το δεύτερο έπρεπε να περιμένουν 50 λεπτά (Μόντριτς), ενώ στο φινάλε έγινε και το τρίτο (Κρόος). Με αυτόν τον τρόπο ισοφάρισαν την πλέον αρνητική επίδοσή τους στην 15ετία στην Ευρώπη (2005-'06).

Ενδεικτικό της γενικότερης λειτουργίας της Ρεάλ είναι ότι σε αυτά τα 15 χρόνια έχει παίξει 156 αγώνες και ο μέσος όρος της στα φάουλ είναι τα 12,36 ανά ματς. Και η φετινή σεζόν της είναι η πιο... καθαρή με μόλις 8,75 φάουλ ανά ματς, κάτι που δείχνει ότι οι παίκτες της δεν έβγαλαν δύναμη και τσαμπουκά, με συνέπεια τον αποκλεισμό.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα