Γκουντογκάν: «Τώρα φαίνεται ποιοι είναι οι πραγματικοί ήρωες και δεν είναι οι ποδοσφαιριστές»

Gazzetta team
Γκουντογκάν: «Τώρα φαίνεται ποιοι είναι οι πραγματικοί ήρωες και δεν είναι οι ποδοσφαιριστές»

bet365

Ο Ιλκάι Γκουντογκάν έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα «Marca»... την ώρα που έπρεπε να διεξάγεται η ρεβάνς της Μάντσεστερ Σίτι με την Ρεάλ Μαδρίτης για το Champions League.

Αν η πανδημία του κορονοϊού δεν σάρωνε τα πάντα στο διάβα της, αυτή την ώρα, βράδυ της Τρίτης (17/3), θα έπρεπε να διεξάγεται η ρεβάνς της Μάντσεστερ Σίτι με την Ρεάλ Μαδρίτης για τους «16» του Champions League. Μετά τη νίκη με 2-1 των Πολιτών στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου».

Ο Ιλκάι Γκουντογκάν, παίκτης – κλειδί για την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα, έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα «Marca», η οποία δημοσιεύτηκε την ώρα του αγώνα, για τον οποίο ο Γερμανός μέσος ευχήθηκε να διεξαχθεί κάποια στιγμή, «γιατί αυτό θα σημαίνει ότι όλα θα έχουν λυθεί».

Ο 30χρονος Γκουντογκάν, σε καραντίνα μετά το ύποπτο κρούσμα του συμπαίκτη του, Μπενζαμέν Μεντί, παραδέχθηκε ότι νοσταλγεί τις προπονήσεις και τους αγώνες, αποκάλυψε ότι παίζει πολύ Football Manager και επισημαίνει ότι «το πιο σημαντικό τώρα είναι η υγεία όλων. Το πρώτο μήνυμα είναι: Φροντίστε όλοι πολύ τον εαυτό σας».

Ο Γκουντογκάν, ο οποίος αναφερόμενος στην ρεβάνς προειδοποίησε ότι «η Ρεάλ Μαδρίτης είναι πάντα επικίνδυνη», στάθηκε στο κύριο δίδαγμα από την περιπέτεια με τον ιό Covid-19: «Αυτές τις μέρες φαίνεται ποιοι είναι οι πραγματικοί ήρωες. Και δεν είναι οι ποδοσφαιριστές ή οι αθλητές. Σε αυτή την τόσο ευαίσθητη κατάσταση, υπάρχουν εκατοντάδες γιατροί και νοσηλευτές που δίνουν την ζωή τους για εμάς. Πιστεύω ότι δεν θα μπορέσουμε να τους ευχαριστήσουμε αρκετά αυτό που κάνουν για εμάς, σώζουν τις ζωές μας».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα