Αταλάντα – Βαλένθια: Θέλει κι άλλο κεφάλαιο στο παραμύθι η «Σταχτοπούτα»

Κώστας Ζάλιαρης
Αταλάντα – Βαλένθια: Θέλει κι άλλο κεφάλαιο στο παραμύθι η «Σταχτοπούτα»

bet365

Η εντυπωσιακή, φέτος, Αταλάντα φιλοξενεί τη Βαλένθια (22:00, CosmoteSport2 HD) στην πρώτη αγωνιστική των «16» του Champions League δίχως συμβιβασμούς και με στόχο την πρόκριση για τη συνέχιση του «ταξιδιού». Με προβλήματα σε μια περίεργη χρονιά οι «νυχτερίδες» στο Μπέργκαμο...

Τότεναμ - Λειψία με ακόμα καλύτερες αποδόσεις. |21+

Η Αταλάντα του Γκασπερίνι έχει καταφέρει να κάνει τρομερά αισθητή την παρουσία της στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Σκοράρει ακατάπαυστα, έχει κάνει τεράστιο come-back στα τρία τελευταία παιχνίδια της φάσης των ομίλων του Champions League για να βρεθεί στα νοκ-άουτ, έχει τον Ίλισιτς να... σκορπά τρόμο στις αντίπαλες άμυνες, με τον κόουτς της ομάδας να προειδοποιεί ότι ο γενικότερος ενθουσιασμός δεν θα πρέπει να γυρίσει... μπούμερανγκ.

Από την πλευρά του, ο Αλμπέρτ Θελάδες της Βαλένθια γνωρίζει πολύ καλά τις δυσκολίες της αναμέτρησης, ξεκαθάρισε ότι φοβάται το επιθετικό ποδόσφαιρο της Αταλάντα με δεδομένα τα αμυντικά προβλήματα της δικής του ομάδας, λέγοντας: «Παρά τις απουσίες που αντιμετωπίζουμε, προσπαθούμε ν' ανταπεξέλθουμε με όσους παίκτες έχουμε στη διάθεσή μας».

Στο αγωνιστικό σκέλος, η Αταλάντα είναι φουλ και πανέτοιμη για την επόμενη μεγάλη πρόκληση της φετινής ευρωπαϊκής της πορείας, με τον ισπανικό σύλλογο να μετράει απουσίες... Φλορέντσι, Κοκλέν, Λι, Ροντρίγκο, Γκαράι, Πιτσίνι, Βαγιέχο και Γκάμπριελ απουσιάζουν, περιμένει ο Θελάδες για Γκαμεϊρό, Τσερίσεφ και Σίλεσεν.

Πιθανές ενδεκάδες:

Αταλάντα: Γκολίνι, Τολόι, Παλομίνο, Ντζιμσίτι, Χάτεμπερ, Ντε Ρόουν, Φρέλερ, Γκόσενς, Γκόμες, Ίλισιτς, Ζαπάτα

Βαλένθια: Ντομενέκ, Γκαγιά, Ντιακαμπί, Μανγκαλά, Βας, Παρέχο, Κοντογκμπιά, Φεράν, Τόρες, Σολέρ, Γκέντες, Μάξι Γκόμεζ

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα