ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Ολυμπιακός - Ερυθρός Αστέρας: Ο Μιλόγεβιτς για την... μάχη της 3ης θέσης

Ολυμπιακός - Ερυθρός Αστέρας: Ο Μιλόγεβιτς για την... μάχη της 3ης θέσης

Ολυμπιακός - Ερυθρός Αστέρας: Ο Μιλόγεβιτς για την... μάχη της 3ης θέσης

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς ξεκαθάρισε πως όλοι στον Ερυθρό Αστέρα είναι πανέτοιμοι για την... μάχη της Τετάρτης, αλλά επισήμανε πως πάντα ο Ολυμπιακός είναι φαβορί στο γήπεδό του!

Ο Μιλόγεβιτς επισήμανε στην συνέντευξη Τύπου για:

Το πόσο σημαντικό είναι το ματς με τον Ολυμπιακό: Καλησπέρα σε όλους. Όλα αυτά τα ματς ήταν σημαντικά. Δεν μπορώ να πω κάτι ξεχωριστό ή λιγότερο σημαντικό. Αύριο μας περιμένει ένας αγώνας με ιδιαίτερα δυνατό αντίπαλο. Είναι τελευταιος αγώνας της φάσης των ομίλων και είναι ευκαιρία για εμάς να προκριθούμε. Υπήρχαν τόσα πολλά σημαντικά ματς. Ο Ερ. Αστέρας είναι εδώ και ΄έχει κάνει πολύ καλή δουλειά. Έχει τώρα μία μεγάλη πρόκληση. Θα δώσουμε το καλύτερο για τον αγώνα.

Το εάν έχει ξεχωρίσει παίκτες από τον Ολυμπιακό: Κοιτάξτε να δείτε ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλή ομάδα. Ένας σίγουρα που λείπει εδώ και καιρό και είναι ο Φορτούνης. Είναι παίκτης - κλειδί κια η ομάδα είχε φτιαχτεί πάνω του. Ήταν απώλεια για την ομάδα και την Εθνική. Του εύχομαι ότι καλύτερο και να γυρίσει τον Γενάρη. Ποντένσε, Ομάρ, Σα. Όλοι οι παίκτες είναι πολύ δυνατοί. Ο Ολυμπιακός παίζει σαν μία γροθιά και έχει δυνατές μονάδες, όπως τον πολύ ταλαντούχο Ποντένσε. Στον Ολυμπιακό βασίζεται στο ομαδικό πνεύμα. Πιο παλιά έπαιζε πιο ατομικά. Τώρα όχι. Το σύγχρονο και μοντέρνο ποδόσφαιρο θέλει 10 παίκτες να παίζουν στο γήπεδο.

Τον Μποάκιε και την 11άδα: Ο Μποάκιε είναι καλά. Σχεδόν έτοιμος είναι. Θα τον δούμε και τώρα και πόσο θα αντέξει. Σίγουρα κάποια παιδιά δεν έχουν παίξει με την Σπάρτακ. Εμείς έχουμε έναν κανονισμό. Τέσσερις ξένοι πρέπει να είναι στο φύλλο αγώνα. Είναι δύσκολο αυτό και θέλαμε να δώσουμε ευκαιρία σε παιδιά να δούμε σε τι κατάσταση είναι.

Το πως είναι η φυσική κατάσταση της ομάδας: Είναι άριστη. Όλοι είναι έτοιμοι να παίξουν. Υπάρχει μόνο το θέμα με τον Γιόβανσιτς που δεν είναι σε τόσο καλή κατάσταση. Όλοι οι παίκτες είναι σε καλή κατάσταση.

Τις δηλώσεις των Τζόρτζεβιτς και Κοβάσεβιτς για το ότι είναι φαβορί ο Ολυμπιακός: Δεν κάνω προγνωστικά. Ο Ολυμπιακός με όποιον και να παίζει στο Καραϊσκάκη είναι φαβορί. Εμείς αυτό που μας ενδιαφέρει και θέλουμε είναι να παίξουμε το παιχνίδι μας και να δώσουμε το καλύτερο. Ας κερδίσει ο καλύτερος, όπως λέω πάντα.