Ολυμπιακός: Ο Ραντζέλοβιτς ο μόνος που προσπάθησε να απειλήσει στο Μόναχο (vid & poll)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Ο Ραντζέλοβιτς ο μόνος που προσπάθησε να απειλήσει στο Μόναχο (vid & poll)

bet365

Προφανώς και δεν έκανε το καλύτερό του ματς με την φανέλα του Ολυμπιακού όμως ο νεαρός Σέρβος ήταν ο μόνος παίκτης που επιχείρησε να πατήσει την περιοχή της Μπάγερν και είχε και την καλή φάση των Πειραιωτών.
Ο Πέδρο Μαρτίνς επέλεξε να κάνει την έκπληξη στην 11άδα του Ολυμπιακου΄στο Μόναχο ποντάροντας στην εκρηκτικότητα, την ευελιξία και το ποδοσφαιρικό θράσος του Ραντζέλοβιτς. Ο νεαρός Σέρβος αγωνίστηκε 61 λεπτά στο Μόναχο και σίγουρα δεν έκανε το πιο καλό του παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, όμως ήταν ο μόνος επιθετικογενής παίκτης που πάτησε στην αντίπαλη περιοχή και είχε και την φάση στο 16ο λεπτό με το σουτ του που έφυγε έξω.
Τι έκανε επιθετικά ο Ραντζέλοβιτς με την Μπάγερν:
- Στο 3ο λεπτό ο Ραντζέλοβιτς έκανε πλαγιοκόπηση, πέρασε τον αντίπαλό του και έκανε ένα γύρισμα που μπλόκαρε ο Νόιερ.
- Στο 16ο λεπτό ο Γκερέρο του έβγαλε πάσα με το τακουνάκι, εκείνος πάτησε στην αντίπαλη περιοχή αλλά έκανε ένα σουτ έξω. Ήταν η πιο καλή φάση των Πειραιωτών στο ματς.
- Στο 18ο λεπτό είχε ένα κόρνερ που απομακρύνθηκε από την άμυνα των Βαυαρών.
- Λίγο πριν το 30' κέρδισε ένα φάουλ από τον Γκνάμπρι.
- Πριν το 34' κέρδισε φάουλ από τον Γκορέτσκα.
- Είχε 35% ακρίβεια στις πάσες του και μία ανάκτηση μπάλας.
- Στο σύνολο έξτρεξε 10.8 χλμ..
Τι δεν έκανε ο Σέρβος στο ματς:
- Δεν κάλυπτε σωστά τακτικά και αμυντικά την πλευρά του με αποτέλεσμα τα ακραία μπακ να δέχονται πιο μεγάλη πίεση και επιβάρυνση. Ήταν ένα σημαντικό μείον γενικά αυτό στο ματς. Οι ακραίοι επιθετικοί δεν έκαναν καλά ντουμπλαρίσματα στα μαρκαρίσματα, δεν υπήρχαν σωστές αλληλοκαλύψεις και αυτό επέτρεπε στους παίκτες της Μπάγερν να πιέζουν πολύ περισσότερο.
- Δεν κέρδισε τόσες πολλές μονομαχίες στο ματς.
- Δεν... έφθειρε στον απαιτούμενο βαθμό τα αντίπαλα μπακ.
Ακόμα και έτσι πάντως ο 22χρονος εξτρέμ είχε διάθεση να προσπαθήσει και ειδικά σε σχέση με τον Ποντένσε έδειξε πιο καλή εικόνα. Φέτος ο Ραντζέλοβιτς έχει 11 παρουσίες με τον Ολυμπιακό με 2 γκολ και 1 ασίστ.
- Στο βίντεο πιο κάτω στο 00.28 δείτε την φάση του Ραντζέλοβιτς. Ψηφίστε επίσης στο σχετικό poll.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα