Τα προφίλ των Κράσνονταρ και Πόρτο

Κώστας Ζάλιαρης
Τα προφίλ των Κράσνονταρ και Πόρτο

bet365

Από τη μια η Κράσνονταρ του Μπεργκ και από την άλλη η πάντα δυνατή Πόρτο των Πέπε, Μαρκάνο και Σέρτζιο Ολιβέιρα. Ο Ολυμπιακός έχει αρκετά πράγματα που θα πρέπει να προσέξει εφόσον προκριθεί και αντιμετωπίζει είτε τους Ρώσους είτε τους Πορτογάλους στα playoffs των προκριματικών του Champions League.

Χάντερσφιλντ - Ντέρμπι με αξεπέραστο Live Στοίχημα και 150+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Κράσνονταρ: Έχει ήδη ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της για το πρωτάθλημα Ρωσίας, έχει παίξει ήδη τέσσερα ματς και έχει δυο νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα στην πρεμιέρα από την Γκρόζνι. Έκανε δυο εντυπωσιακές μεταγραφές το φετινό καλοκαίρι αποκτώντας τον Μάρκους Μπεργκ που επέστρεψε στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο βρίσκοντας εξαιρετικό συμβόλαιο, ενώ, έχει συμπαίκτες τους Ρεμί Καμπελά με πέρασμα από τις Νιούκαστλ και Σεντ Ετιέν και Τόνι Βιλένα της Φέγενορντ! Η Κράσνονταρ του 4-3-3 που εφαρμόζει ο Μουράντ Μουσάεβ εκμεταλλευόμενος τη δυναμική που έχει αποκτήσει η ομάδα του στην επίθεση και τα άκρα της γραμμής κρούσης, μπήκε φέτος από τον 3ο προκριματικό γύρο στο Champions League, πέφτοντας πάνω σε έναν εξαιρετικό αντίπαλο όπως είναι η Πόρτο.

Την περασμένη σεζόν, τερμάτισε στην 3η θέση της βαθμολογίας του ρωσικού πρωταθλήματος, καταφέροντας να φτάσει μέχρι και τη φάση των «16» του Europa League, εκεί όπου αποκλείστηκε από τη Βαλένθια. Ξεπέρασε γκρουπ απέναντι στις Ακχίσαρσπορ, Σταντάρ Λιέγης και Σεβίλλη κια στους «32» άφησε εκτός τη Μπάγερ Λεβερκούζεν. Με ελληνική ομάδα είχε παίξει τη σεζόν 2015-2016, όταν τότε είχε κοντραριστεί με τον ΠΑΟΚ στη φάση των γκρουπ του Europa League, μένοντας στο 0-0 στην Τούμπα και επικρατώντας 2-1 στο εντός έδρας ματς. Πρόκειται για νεοσύστατο κλαμπ, από τη στιγμή που ιδρύθηκε το 2008, έπαιξε στην 3η κατηγορία της Ρωσίας, μέχρι το 2010 βρισκόταν στο 2ο σκαλί και από το 2011 και μετά έχει συνεχή παρουσία στην κορυφαία κατηγορία.

Πόρτο: Με τον Ίκερ Κασίγιας σε... νέο πόστο, μακριά από τα δοκάρια, με καθήκοντα τεχνικού διευθυντή μέχρι ν' αναρρώσει πλήρως και να δει αν οι γιατροί θα του πουν ότι μπορεί να παίξει ξανά ποδόσφαιρο μετά το έμφραγμα, η Πόρτο είναι από τις πιο δυνατές αντιπάλους στα προκριματικά της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Φτάνοντας μέχρι και τα προημιτελικά του Champions League την περασμένη αγωνιστική περίοδο, πέφτοντας πάνω στη μετέπειτα κάτοχο του τίτλου, Λίβερπουλ, οι «δράκοι» είδαν τη Μπενφίκα να κατακτά τον τίτλο την περασμένη σεζόν και βρέθηκαν στη 2η θέση της Primeira Liga.

Η ομάδα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο και του Σέρτζιο Ολιβέιρα που έχουν περάσει από τον ΠΑΟΚ, πήρε ξανά τον Ιβάν Μαρκάνο έπειτα από το κακό πέρασμά του από τη Ρόμα, απέκτησε και τον Αγκουστίν Μαρκεσίν από την Κλαμπ Αμέρικα του Μεξικό – εκεί όπου ήθελαν τον Κλαούντιο Μπράβο της Μάντσεστερ Σίτι – και φυσικά στόχος του πορτογαλικού κλαμπ είναι η συνέχιση της παρουσίας στον κορυφαίο διασυλλογικό θεσμό. Με την ευχή, φυσικά, να μην πέσουν για τρίτη φορά πάνω στη Λίβερπουλ! Τελευταίο πρωτάθλημα για την Πόρτο το 2018, κατέκτησε το Super Cup της χώρας για το 2019, ξεχωρίζουν στο ρόστερ οι Πέπε και Κορόνα..

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα