Παναθηναϊκός - Ρέιντζερς: Ο Κυριακόπουλος τόνισε ότι το γκολ «πρέπει να μπει στο αίμα μας»
Ο Γιώργος Κυριακόπουλος στάθηκε σε δύο σημεία που έπαιξαν ρόλο για τον αποκλεισμό.
Ο διεθνής αριστερός μπακ του Παναθηναϊκού μετά το ματς τόνισε ότι η άμεση απάντηση της Ρέιντζερς επηρέασε ψυχολογικά το τριφύλλι, που θα πρέπει να είναι πιο κυνικό στην επίθεση.
Αναλυτικά όσα είπε ο Κυριακόπουλος: «Όπως και στον πρώτο αγώνα, κάναμε μεγάλη εμφάνιση. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο. Μπήκαμε με αποφασιστικότητα στο δεύτερο, σκοράραμε, αλλά η ομάδα ενθουσιάστηκε, δεν ψάξαμε με καθαρό μυαλό το δεύτερο γκολ και δεχθήκαμε μία ψυχρολουσία, κόντρα στη ροή του ματς. Εκεί κρίθηκε η πρόκριση.
Μας πήρε από κάτω, το παλέψαμε, αλλά επηρεάστηκε ψυχολογικά η ομάδα. Ο κόσμος ήταν εντυπωσιακός και είμαστε λυπημένοι που δεν του δώσαμε χαρά. Θέλουμε να τον κάνουμε χαρούμενο στην επόμενη ευρωπαϊκή αναμέτρηση.
Είμαστε έτοιμοι, αλλά έλειψε το γκολ κόντρα στη Ρέιντζερς. Πρέπει να δουλέψει στα τελειώματα, δεν ξέρω ποιος θα βάλει το γκολ, αλλά πρέπει να είμαστε πιο αποφασιστικοί και να σκοράρουμε. Να μπει το γκολ στο αίμα μας».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

