Αραούχο: «Το ποδόσφαιρο που μου δίνει τόση χαρά, τώρα με πονάει πολύ»

araujo_2

bet365

Ο Αραούχο με ανάρτησή του στα social media μετά τον αποκλεισμό της Μπαρτσελόνα από την Παρί, ευχαρίστησε τον κόσμο των Καταλανών για τη στήριξή του και εξομολογήθηκε πως το ποδόσφαιρο που του δίνει τόση χάρα τώρα τον πονάει.

Ο Ρόναλντ Αραούχο με ανάρτησή του στα social media μετά τον αποκλεισμό της Μπαρτσελόνα από την Παρί Σεν Ζερμέν από την προημιτελική φάση του Champions League, ευχαρίστησε τον κόσμο των Μπλαουγκράνα για τη στήριξή του και αποκάλυψε πως το ποδόσφαιρο που του δίνει τόση χάρα τώρα τον πονάει.

«Το ποδόσφαιρο που μου δίνει τόση χαρά, τώρα με πονάει πολύ. Ευχαριστώ όλους όσοι είναι άνευ όρων δίπλα μου, τους συμπαίκτες μου που άφησαν τα πάντα στο γήπεδο και τους φιλάθλους που πίστεψαν σε αυτή την ομάδα μέχρι το τέλος. Λυπάμαι πολύ που δεν σας δώσαμε αυτή τη χαρά. Θα προσπαθήσουμε ξανά. Φόρτσα Μπάρτσα, για πάντα! Ο Θεός έχει τον έλεγχο», έγραψε χαρακτηριστικά ο Αραούχο στο Twitter.

Υπενθυμίζουμε πως ο Αραούχο αποβλήθηκε και άφησε την Μπαρτσελόνα με παίκτη λιγότερο από το 29ο λεπτό της αναμέτρησης του «Μοντζουίκ».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα