Κρόος για το ακυρωθέν γκολ της Λειψίας: «Έπρεπε να μετρήσει»

leipzig_real_goal

bet365

Θέση για το πολυσυζητημένο ακυρωθέν γκολ της Λειψίας πήρε το Τόνι Κρόος με τον Γερμανό άσο της Ρεάλ Μαδρίτης να υποστηρίζει ότι το γκολ του Σέσκο έπρεπε να μετρήσει καθώς ο Λούνιν δεν είχε καμία πιθανότητα να φτάσει στην μπάλα.

Μεγάλος ντόρος προκλήθηκε χθες στη Γερμανία με το ακυρωθέν γκολ της Λειψίας στο 2ο λεπτό στο παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης για τη φάση των «16» του Champions League.

Ο Σέσκο ήταν αυτός που πέτυχε το γκολ το οποίο ακυρώθηκε για οσφάιντ στον Χένρικς ο οποίος φάνηκε να παρεμποδίζει τον Λούνιν στην έξοδο του. Σύμφωνα ωστόσο με τον Τόνι Κρόος το γκολ του Σλοβένου φορ έπρεπε να μετρήσει, καθώς όπως υποστηρίξε ο Γερμανός, ο τερματοφύλακας της Ρεάλ δεν είχε καμία πιθανότητα να φτάσει στην μπάλα και να αποσοβήσει το τέρμα.

«Ο Λούνιν δεν έχει καμία πιθανότητα να φτάσει προς την μπάλα. Κατά τη γνώμη μου το γκολ της Λειψίας έπρεπε να μετρήσει. Καταλαβαίνω τα παράπονα τους», δήλωσε ο Κρόος. Μάλιστα, θέση για τη φάση πήρε και ο Ματέου Λαόθ ο οποίος πήρε επίσης το μέρος της Λειψίας τονίζοντας: «Είναι τρελό να ακυρώνεται ένα τέτοιο γκολ. Μπορεί ένας διαιτητής να κάνει λάθος την ώρα του αγώνα, ωστόσο για τον VAR δεν επιτρέπεται. Αυτό δεν είναι ποδόσφαιρο», δήλωσε ο έμπειρος πρώην πλέον διαιτητής.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα