Κρόος για τις αποδοκιμασίες στη Σαουδική Αραβία: «Απέδειξαν ότι έλεγα το σωστό»

Κρόος για τις αποδοκιμασίες στη Σαουδική Αραβία: «Απέδειξαν ότι έλεγα το σωστό»

Newsroom
Κρόος για τις αποδοκιμασίες στη Σαουδική Αραβία: «Απέδειξαν ότι έλεγα το σωστό»

bet365

Ο μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης, Τόνι Κρος, επανέλαβε την κριτική του για τους παίκτες που μετακομίζουν στη Σαουδική Αραβία, λόγω της κατάστασης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στη χώρα.

Ο Τόνι Κρόος αποδοκιμάστηκε έντονα όταν η Ρεάλ Μαδρίτης κέρδισε το Σούπερ Καπ Ισπανίας τον Ιανουάριο, το οποίο διεξήχθη στη Σαουδική Αραβία. Μιλώντας ενόψει του αγώνα με τη Λειψία για τους «16» του Champions League, ο έμπειρος μέσος ρωτήθηκε τι πιστεύει για την στάση των οπαδών της Σαουδικής Αραβίας. «Για μένα ήταν μια επιβεβαίωση ότι τα είπα όλα σωστά στις συνεντεύξεις», είπε ο 34χρονος.

Το καλοκαίρι του 2023, ο Κρόος είπε στο Sports Illustrated ότι η κατάσταση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στη χώρα ήταν «το μόνο πράγμα που θα με εμπόδιζε να κάνω μια τέτοια αλλαγή».

«Οι άνθρωποι λένε ότι παίζουν φιλόδοξο ποδόσφαιρο εκεί, αλλά όλα είναι θέμα χρημάτων. Είναι μια απόφαση για τα χρήματα και κατά του ποδοσφαίρου, και από εκεί τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται δύσκολα για το ποδόσφαιρο που ξέρουμε και αγαπάμε», ανέφερε τότε.

Ο Κρόος, του οποίου το συμβόλαιο στη Ρεάλ, λήγει το καλοκαίρι, είπε ότι είναι ακόμα αναποφάσιστος για το αν θα συνεχίσει, αλλά αποκάλυψε ότι «Πάντα έλεγα ότι θέλω να τελειώσω την καριέρα μου στο υψηλότερο επίπεδο». Ο μέσος αναφέρθηκε επίσης σε εικασίες ότι θα μπορούσε να επιστρέψει στην Εθνική για το Euro 2024, που θα διεξαχθεί εντός έδρας. «Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι δεν έχω πάρει απόφαση ακόμα. Εξαρτάται από πολλά πράγματα, πώς νιώθω, πώς θα πάει η σεζόν και τα σχέδια που έχω».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα