Champions League: Τριάρα της Σίτι στη Λειψία, μοιρασιά για Ερυθρό Αστέρα και Γιουνγκ Μπόις

Σίτι

bet365

Η Μάντσεστερ Σίτι τα βρήκε δύσκολα στην έδρα της Λειψίας, όμως με πρωταγωνιστές τους Άλβαρες και Ντοκού, οι οποίοι ήρθαν από τον πάγκο, πήρε τη νίκη με 3-1. Ματσάρα χωρίς νικητή στο Βελιγράδι, 2-2 ο Ερυθρός Αστέρας με τη Γιουνγκ Μπόις.

Η Μάντσεστερ Σίτι ζευγάρωσε τις νίκες της στον 7ο Όμιλο του Champions League και μάλιστα με το ίδιο σκορ. Οι κάτοχοι του τροπαίου μετά τη νίκη στο «Έτιχαντ» τον Ερυθρό Αστέρα με 3-1 πέρασαν από την έδρα της Λειψίας με σκορ 1-3. Πρωταγωνιστές οι Άλβαρες και Ντοκού, τους οποίους έβαλε από τον πάγκο ο Πεπ Γκουαρδιόλα.

Στο 25' μετά από εξαιρετική κυκλοφορία ο Λιούις έκανε το γύρισμα από τα δεξιά, ο Φόντεν εκτέλεσε από το ύψος του πέναλτι και άνοιξε το σκορ. Ο Χάαλαντ απείλησει δις, στο 31' και στο 43', αλλά ο Μπλάσβιχ είχε απαντήσεις.

Οι Ταύροι έφεραν το ματς στα ίσα στο 48', όταν βγήκαν στην αντεπίθεση, ο Πόουλσεν πέρασε την μπαλιά στον Οπεντά, ο Ακάντζι δεν τον πρόλαβε και ο Βέλγος ισοφάρισε. Ο Καταλανός τεχνικός πέρασε στο ματς τον Ντοκού στο 72' και τον Άλβαρες στο 79', με τους δυο τους να είναι οι «game changers». Στο 85' ο Βέλγο εξτρέμ έσπασε την μπάλα στον Αργεντινό σέντερ φορ, ο οποίος με εκπληκτικό τελείωμα έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στους πρωταθλητές του Νησιού και της Ευρώπης.

Η Σίτι τελείωσε το ματς στο 90+2', με τις δυο αλλαγές του Πεπ να αλλάζουν ρόλος. Οι Πολίτες έφυγαν στην κόντρα, ο Άλβαρες έδωσε την ασίστ και ο Ντοκού εκτέλεσε για το τελικό 3-1.

Λειψία: Μπλάσβιχ, Σιμακάν, Κλόστερμαν, Λουκεμπά, Ράουμ, Ζάιβαλντ (86’ Αϊνταρά), Σλάγκερ, Σίμονς, Φόρζμπεργκ (70’ Βέρνερ), Οπεντά (70’ Σέσκο), Πόουλσεν (75’ Μπαουμγκάρτνερ)

Μάντσεστερ Σίτι: Έντερσον, Γκβάρντιολ, Ντίας, Ακάντζι (72’ Ακέ), Γουόκερ, Λιούις, Ρόδρι, Μπερνάρντο Σίλβα (88’ Νούνες), Φόντεν (80’ Άλβαρες), Γκρίλις (72’ Ντοκού), Χάαλαντ

Ματσάρα χωρίς νικητή στο Βελιγράδι

Βαθμολογικό σεφτέ έκαναν στο Βελιγράδι ο Ερυθρός Αστέρας και η Γιουνγκ Μπόις. Σε μια ματσάρα με φάσεις και φανταστικό ρυθμό οι δυο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 2-2 και πήραν τον πρώτο τους πόντο στον όμιλο.

Στο 6ο λεπτό Ρατσιόπι νίκησε τον Εντιαγέ πρκαι στο 27' ο Γκλάζερ απέκρουσε το σουτ του Γκαρσία. Στο 35ο λεπτό ο Ντζίγκα εκτέλεσε γρήγορα ένα φάουλ, βρήκε τον Μπουκαρί που έφυγε στην αντεπίθεση, έκανε το γύρισμα από τα δεξιά και ο Εντιαγέ με προβολή άνοιξε το σκορ. Στο 45+2’ ακυρώθηκε γκολ του Μπουκαρί για οφσάιντ.

Οι Ελβετοί ανέτρεψαν προσωρινά την εις βάρος τους κατάσταση. Στο 48’ ο Μοντέιρο έκανε την κάθετη πάσα στον Ούγκρινιτς που πλάσαρε τον Γκλάζερ και ισοφάρισε. Στο 53’ ο Ρατσιόπι απέκρουσε σουτ του Χουάνγκ και στην επαναφορά ο Εντιαγέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αλλά ήταν σε θέση οφσάιντ. Στο 60’ οι Ελβετοί κέρδισαν πέναλτι σε χέρι του Ντζίγκα και ο Ίτεν έβαλε μπροστά τους φιλοξενούμενους.

Στο 62’ ο Ρατσιόπι νίκησε τον Στάμενιτς και στο 70’ πραγματοποίησε εντυπωσιακή απόκρουση σε κοντινή προβολή του Ολαγινκά. Η απάντηση των Σέρβων ήρθε τελικά στο 88'. Ο Κράσο έβγαλε την μπαλιά και ο Μπουκαρί με σουτ από δύσκολη διαγώνια θέση διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Ερυθρός Αστέρας: Γκλάζερ, Μιχαΐλοβιτς, Ντράγκοβιτς, Ντζίγκα, Ρόντιτς (61’ Ολαγινκά), Στάμενιτς (70’ Λούτσιτς), Ιν Μπομ Χουάνγκ, Μπουκαρί, Ίβανιτς, Μίτροβιτς (70’ Κάταϊ), Εντιαγέ (80’ Κράσο)

Γιουνγκ Μπόις: Ρατσιόπι, Γκαρσία, Μπενίτο (47’ Αμεντά), Καμαρά, Γιάνκκο, Μαλές (74’ Γκανβουλά), Νιάς, Ούγκρινιτς, Μοντέιρο, Ελία, Ίτεν (74’ Τσαϊβά)

7ος Όμιλος

Αποτελέσματα

Λειψία - Μάντσεστερ Σίτι 1-3
Ερυθρός Αστέρας - Γιουνγκ Μπόις 2-2

Βαθμολογία

  1. Μάντσεστερ Σίτι 6 (6-2)
  2. Λειψία 3 (4-4)
  3. Γιουνγκ Μπόις (3-5) 1
  4. Ερυθρός Αστέρας (3-5) 1

Επόμενη αγωνιστική (25/10, 22:00)

Γιουνγκ Μπόις - Μάντσεστερ Σίτι
Λειψία - Ερυθρός Αστέρας

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα