Προκριματικά Champions League: Προβάδισμα για Κοπεγχάγη, ανοιχτοί λογαριασμοί για Ρέιντζερς - Αϊντχόφεν

Newsroom
Marseille

bet365

Βήμα πρόκρισης πανηγύρισε η Κοπεγχάγη, η οποία άλωσε την έδρα της Ράκοβ των Σβάρνα - Παπανικολάου με 1-0. Ισόπαλες 2-2 έμειναν Ρέιντζερς και Αϊντχόφεν στη ματσάρα της Σκωτίας.

Μεγάλη νίκη στην Πολωνία για την Κοπεγχάγη, επικράτησε 1-0 εκτός έδρας της Ράκοβ, κάνοντας έτσι το μεγάλο βήμα για την πρόκριση στους ομίλους του Champions League. Βασικός ο Παπανικολάου. Οι Δανοί μπήκαν δυνατά πίεσαν και στο 9ο λεπτό της αναμέτρησης προηγήθηκαν, όταν από σέντρα του Ελιονούσι, ο Ρακοβίταν έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Σε έναν κάκιστο αγωνιστικό χώρο, η Ράκοβ είχε τον έλεγχο πίεσε και στο 39' βρήκε δίχτυα με τον Παπανικολάου, ωστόσο έπειτα από εξέταση της φάσης από το VAR το τέρμα ακυρώθηκε. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στην επανάληψη, αλλά ο Πολωνός γκολκίπερ Γκραμπάρα ήταν εντυπωσιακός στις τοποθετήσεις του, κρατώντας το μηδέν για την Κοπεγχάγη.

Την ίδια ώρα η αναμέτρηση Ρέιντζερς - Αϊντχόφεν χάρισε θέαμα, γκολ, αλλά όχι νικητή (2-2). Παρά το προβάδισμα των Σκωτσέζων με τον Σίμα στο 45΄, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 61΄με γκολ του Σανγκαρέ. Στο 76΄η Ρέιντζερς πήρε κα πάλι το προβάδισμα με τον Ματοντό, αλλά ξανά οι Ολλανδοί είχαν τη λύση και ισοφάρισαν με τον πολύπειρο Λουκ Ντε Γιονγκ (2-2), φεύγοντας όρθιοι από το «Ibrox».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα