Αντβέρπ - ΑΕΚ: Πού και πότε θα δείτε την αναμέτρηση

Ώρα και κανάλι μετάδοσης για το Αντβέρπ-ΑΕΚ

bet365

Μετά την πρόκριση επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Αντβέρπ στο Βέλγιο, με στόχο ένα ευνοϊκό σκορ ενόψει της ρεβάνς στην «OPAP Arena». Δείτε πού και πότε θα δείτε την αναμέτρηση.

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε μια μυθική πρόκριση με συγκλονιστικό τρόπο απέναντι στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ και βάζει πλώρη πλέον για το τελευταίο της εμπόδιο πριν από τους ομίλους του Champions League.

Η πρωταθλήτρια Βελγίου, Αντβέρπ βρίσκεται στον δρόμο της Ένωσης, η οποία με οδηγό την αυταπάρνηση και τη θέληση που έδειξε απέναντι στους Κροάτες θα επιδιώξει ακόμα έναν θρίαμβο αρχής γενομένης από τον πρώτο αγώνα στο βελγικό λιμάνι.

Αντβέρπ - ΑΕΚ: Ώρα και κανάλι μετάδοσης

Μόλις τρία 24ωρα μετά τη ρεβάνς με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ μεσολαβούν μέχρι τη σέντρα, η οποία έχει προγραμματιστεί για το βράδυ της Τρίτης (22/8) στις 22:00. Το ματς θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τα κανάλια της Cosmote TV και συγκεκριμένα στο Cosmotesport2HD. Φυσικά θα μπορείτε να ενημερώνεστε λεπτό προς λεπτό και μέσα από το live του Gazzetta.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα