Πέρεθ: «Δώσαμε τη μάχη μας και δικαιωθήκαμε, το μυαλό μας ''καρφωμένο'' στους ομίλους»

Ρούμπεν Πέρεθ: «Δώσαμε τη μάχη μας και δικαιωθήκαμε, το μυαλό μας ''καρφωμένο'' στους ομίλους»

bet365

Ο Ρούμπεν Πέρεθ μιλώντας μετά την μεγαλειώδη πρόκριση του Παναθηναϊκού κόντρα στην Μαρσέιγ τόνισε πως αυτή ήρθε ως μία δικαίωση της «μάχης» που έδωσε η ομάδα ενώ ανέφερε πως το μυαλό των παικτών έχει κάνει focus στους ομίλους. Αποστολή στην Μασσαλία: Σωτήρης Μυκονίου

Ο Ρούμπεν Πέρεθ παραχώρησε δηλώσεις μετά το φινάλε του αγώνα κόντρα στην Μαρσέιγ στο «Βελοντρόμ» και την επική πρόκριση που πήρε ο Παναθηναϊκός στα Play-offs του Champions League τονίζοντας πως οι «πράσινοι» είχαν έρθει στην Γαλλία με αυτή ως στόχο, παρ' ότι ήξεραν πως θα είναι δύσκολο. Παρά τα γκολ που δέχθηκαν στο ξεκίνημα και στο φινάλε του πρώτου μέρους, εκείνοι δεν τα παράτησαν ποτέ, έδωσαν την μάχη τους και τελικά δικαιώθηκαν.

Ερωτώμενος για την φάση του πέναλτι και για την κίνησή του να τρέξει στον διαιτητή τόνισε πως είδε την παράβαση και ξεκίνησε να διαμαρτύρεται όντας σίγουρος για το τι είχε συμβεί, γιατί σκέφτηκε πως έπρεπε να πιέσει την κατάσταση, αφού αυτός ήταν ο κατάλληλος τρόπος για να διεκδικήσει το πέναλτι.

Όσον αφορά για την επόμενη φάση και τα παιχνίδια με την Μπράγκα που έρχονται ανέφερε πως οι Πορτογάλοι έχουν μεγαλύτερη ευρωπαϊκή εμπειρία σαν ομάδα, όμως οι «πράσινοι» έχουν το μυαλό τους «καρφωμένο» στους ομίλους του Champions League και θα συνεχίσουν να μάχονται γι' αυτό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ρούμπεν Πέρεθ:

Για την μεγάλη πρόκριση του Παναθηναϊκού:

«Ερχόμασταν με το σκεπτικό να περάσουμε, μετά και το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, αλλά ξέραμε ότι θα είναι κάτι δύσκολο. Δεχθήκαμε γρήγορα ένα γκολ που δεν έπρεπε. Στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου δεχθήκαμε και δεύτερο, αλλά δεν τα παρατήσαμε. Δώσαμε την μάχη μας και στο τέλος δικαιωθήκαμε».

Για το γεγονός ότι όταν έγινε το πέναλτι ήταν ο πρώτος που έτρεξε στον διαιτητή:

«Εκεί που ήμουν το είδα καθαρά και ξεκίνησα να διαμαρτύρομαι καθώς ήξερα ότι ήταν πέναλτι. Έπρεπε να πιέσουμε την κατάσταση και αυτό έκανα, καθώς αυτός πιστεύω ότι ήταν ο σωστός τρόπος για να το διεκδικήσουμε. Δεν μας το χάρισαν, υπήρχε παράβαση».

Για το γεγονός ότι έκανε το ίδιο και στο γκολ που ακυρώθηκε της Μαρσέιγ του Βιτίνια:

«Κοιτάξτε θα ήταν μια απογοήτευση αν δεχόμασταν γκολ σε εκείνο το σημείο. Οι συμπαίκτες μου φώναζαν ότι υπήρχε παράβαση και τελικά είχαμε δίκιο».

Για το που μπορεί να φτάσει ο Παναθηναϊκός και αν μπορεί να τα καταφέρει κόντρα στην Μπράγκα:

«Κοιτάξτε εμείς προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε. Είμαστε βέβαια μια ομάδα με λιγότερη ευρωπαϊκή εμπειρία από τις ομάδες που αντιμετωπίζουμε, αλλά ξέρουμε ότι έχουμε μια καλή ομάδα. Η Μπράγκα έχει σίγουρα μεγαλύτερη εμπειρία από μας, αλλά εμείς έχουμε το μυαλό μας καρφωμένο στην πρόκριση στους ομίλους του Champions League. Θα συνεχίσουμε να μαχόμαστε»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα