Βερετού: «Θα δώσουμε όσα έχουμε, είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς»

παο

bet365

Στη συγκέντρωση και στην πίστη για πρόκριση στάθηκε ο Γιοάν Βερετού στην συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Η Μαρσέιγ φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό με σκοπό να ανατρέψει το εις βάρος της 1-0 από το πρώτο ματς στην Αθήνα και ο Γιοάν Βερετού αναφέρθηκε στα λάθη που έγιναν στο παιχνίδι και τι πρέπει να διορθώσει η ομάδα του.

Για τη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό: «Καταρχάς, είμαστε πίσω, χάσαμε στο πρώτο παιχνίδι. Δουλέψαμε αρκετά αυτή την εβδομάδα και θα διορθώσουμε τα λάθη μας. Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς, την ομάδα και τον κόσμο. Θα δώσουμε όσα έχουμε».

Για την ανατροπή της πρεμιέρας κόντρα στη Ρεμς: «Οι νίκες δίνουν αυτοπεποίθηση, ειδικά στο Βελοντρόμ. Ήταν σημαντικό να αρχίσουμε με νίκη το πρωτάθλημα, ειδικά πριν από ένα τόσο κρίσιμο ματς. Ήμασταν πιο συμπαγής, πιο στιβαροί, είχαμε μικρές αποστάσεις και αφήσαμε λιγότερους χώρους στον αντίπαλο».

Για το τι πρέπει να διορθώσει η Μαρσέιγ στο δεύτερο ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό: «Με τον προπονητή είχαμε έναν διάλογο, είδαμε τους αγώνες μας σε βίντεο, αναλύσαμε τα λάθη μας και τι πρέπει να διορθώσουμε και δουλεύουμε για να τα καταφέρουμε. Θέλουμε να έχουμε τη μπάλα, δουλεύουμε σε αυτό εδώ και ένα μήνα, αλλά χρειάζεται χρόνο. Πρέπει να βελτιώσουμε το παιχνίδι μας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα